Jakim cudem wchodząc w kategorię kolekcje-numizmatyka na górze kategorii stoi aukcja "Zestaw protez silikonowych sztuczne zęby ortopedyczne" jako produkt kolekcjonerski . Aukcja promowana z SUPERCENĄ . Czy takie aukcje za które pobieracie dodatkowe koszty nie powinny być dokładnie sprawdzane ? To nawet nie wygląda śmiesznie . @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kolekcjoner608 wygląda na to, że sprzedający wystawił ofertę w błędnej kategorii. Możesz zgłosić naruszenie na stronie oferty lub podesłać link tutaj, to zgłoszę ją do weryfikacji.
Screenshot_5.png
Nie ma to jak reklama Made in Te.. z pięknymi opiniami...
@kolekcjoner608 napisał(a):
Jakim cudem wchodząc w kategorię kolekcje-numizmatyka na górze kategorii stoi aukcja "Zestaw protez silikonowych sztuczne zęby ortopedyczne" jako produkt kolekcjonerski /.../
A mnie się wydaje, że wybrana kategoria jest jak najbardziej właściwa dla tego produktu. Produkt ten może być (z wielkim prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością) dedykowany kolekcjonerom, którzy "zęby zjedli" na numizmatyce.
Pozdrawiam uciesznie 😊
Edit: O, już chyba usunięto... Szkoda 🤣
Ja kiedyś zgłaszałam podobne coś. To jak dobrze pamiętam to dostałam odpowiedź, że to dlatego, że oferta promowana...
@AnnaG-Antyki To może być też sposób na zdobywanie nowych klientów ,zwłaszcza takie "omyłkowe" wystawianie w kategoriach gdzie jest duży ruch .
@szymela54 Tak to by miało sens ,muszę się zastanowić nad zakupem bo lata lecą a ząbków ubywa . Numizmatyka to też twardy orzech do zgryzienia.
@kolekcjoner608 A być moze to wcale nie pomyłka. Chinskie protezy mogą po prostu nie mieć odpowiednich atestów. I sprzedawca aby nikt nie mógł sie do niego przyczepić albo żadać odszkodwania jeśli dostanie jakiegoś zapalenia - to po prostu sprzedaje je jako produkt kolekcjonerski.......
Spójrz na ocene produktu : 1,67 .......
Nie takie już produkcy kolekcjonerskie widziano.