anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kto to wiezie?

MAMY ROZWIĄZANIE!
_Likos_
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Zaglądam sobie rano aby rozliczyć wczorajsze zwroty. Rozliczyłem wszystkie i pozostała mi jedna paczka:

AD00LVMX97

Przewoźnik ALLEGRO

Prosiłbym o informacje który kurier to wiezie????? DPD? UPS? czy ALLEGRO KURIER?????

Paczke kurier sobie "odbił" i nie zostaa doręczona. Musze wiedzieć z którym kurierem mam sobie porozmawiac w poniedziałek !!!!!!!!!!!

A system sam w sobie do śledzenia paczek - SUPER . Ze śledzenie nawet nie można sprawdzić jaki przewoźnik wiezie przysyłke ( albo czegos nie dostrzegłem) i musze Wam potem głowe zawracać

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@_Likos_ Weryfikuję Twoją sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@N_Nitka28  dziekuje. Chodzi mi tylko na nazwe przewożnika  bo nigdzie nie mogłem znaleźć a musze przeprowadzić rozmowe z kurierem:)

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@_Likos_ Jasne 😉 Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@_Likos_ Paczkę wiezie Orlen, więc nie skontaktujesz się z kurierem. Doradca już wyjaśnia sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@N_Nitka28  dziekuje. MIałem wczoraj odbiór z orlenu lecz kurier nic nie zostawił.

Mam też paczki dla nich na poniedziałek wiec tak czy inaczej bede mógł porozmawiac z kurierem.

Dziekuje za pomoc:)

Oczywiście jeśli Wasz doradca by coś ustalił bede wdzieczny z info .

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 fajnie tylko czemu nie ma tej informacji w panelu, maila z dostawą, ostatnio nie dostałem na to odpowiedzi w tym wątku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/czyja-to-przesy%C5%82ka/m-p/1021834

Jakoś InPost potrafi poinformować o dostawie zwrotu z numerem do kuriera a Allegro Delivery jakieś nie dopracowane, już nie wspomnę że zaczynacie zrzeszać samych problematycznych przewoźników 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@kostas11  masz racje . Wystarczyłaby tylko informacja jaki przewoźnik wiezie przesyłke. Wówczas wiadomo by było gdzie szukać i kogo pytać

U nas najprawdopodobniej zapomniał i odbił później aby mu statystyki nie poleciały bo o 13:19 mam zczytany odbiór przesylek a o 14:00 "doręczenie " zwrotu 😞

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@_Likos_ miałem to samo https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/czyja-to-przesy%C5%82ka/m-p/1021834

numer wskazuje na Allegro DHL Courier 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów