Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zaglądam sobie rano aby rozliczyć wczorajsze zwroty. Rozliczyłem wszystkie i pozostała mi jedna paczka:
AD00LVMX97
Przewoźnik ALLEGRO
Prosiłbym o informacje który kurier to wiezie????? DPD? UPS? czy ALLEGRO KURIER?????
Paczke kurier sobie "odbił" i nie zostaa doręczona. Musze wiedzieć z którym kurierem mam sobie porozmawiac w poniedziałek !!!!!!!!!!!
A system sam w sobie do śledzenia paczek - SUPER . Ze śledzenie nawet nie można sprawdzić jaki przewoźnik wiezie przysyłke ( albo czegos nie dostrzegłem) i musze Wam potem głowe zawracać
@_Likos_ Weryfikuję Twoją sprawę.
@N_Nitka28 dziekuje. Chodzi mi tylko na nazwe przewożnika bo nigdzie nie mogłem znaleźć a musze przeprowadzić rozmowe z kurierem:)
@_Likos_ Jasne 😉 Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@_Likos_ Paczkę wiezie Orlen, więc nie skontaktujesz się z kurierem. Doradca już wyjaśnia sprawę.
@N_Nitka28 dziekuje. MIałem wczoraj odbiór z orlenu lecz kurier nic nie zostawił.
Mam też paczki dla nich na poniedziałek wiec tak czy inaczej bede mógł porozmawiac z kurierem.
Dziekuje za pomoc:)
Oczywiście jeśli Wasz doradca by coś ustalił bede wdzieczny z info .
@N_Nitka28 fajnie tylko czemu nie ma tej informacji w panelu, maila z dostawą, ostatnio nie dostałem na to odpowiedzi w tym wątku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/czyja-to-przesy%C5%82ka/m-p/1021834
Jakoś InPost potrafi poinformować o dostawie zwrotu z numerem do kuriera a Allegro Delivery jakieś nie dopracowane, już nie wspomnę że zaczynacie zrzeszać samych problematycznych przewoźników 😞
@kostas11 masz racje . Wystarczyłaby tylko informacja jaki przewoźnik wiezie przesyłke. Wówczas wiadomo by było gdzie szukać i kogo pytać
U nas najprawdopodobniej zapomniał i odbił później aby mu statystyki nie poleciały bo o 13:19 mam zczytany odbiór przesylek a o 14:00 "doręczenie " zwrotu 😞
@_Likos_ miałem to samo https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/czyja-to-przesy%C5%82ka/m-p/1021834
numer wskazuje na Allegro DHL Courier 😉