Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy komentarz (na innym koncie) jak poniżej nadaje się do usunięcia? bo nie chce mi się pisać jak mam znowu dostać "subiektywna ocena" itp. Mam nadzieję że kupujący chce fv na jakąś inną firmę a nie ma swojej bo to już zakrawa o głupotę...
Kupujący NIE podał danych do FV (nawet NIP), w zamówieniu, przed zakupem, po zakupie, mailowo czy inaczej.
Kupujący NIE zażądał fv imiennej ani żadnej innej, chociaż nawet jeśli by tak zrobił to jestem pewny że paragonu by nie odesłał.
Kupujący NIE prosił w żaden sposób o wystawienie FV wbrew temu co napisał ani nie dostał informacji że faktury nie dostanie.
Kupujący zapytał gdzie fv na co dostał odpowiedź że nie ma bo nie uzupełnił danych, i następnego dnia wystawił negatyw.
2bc28a70-bca9-11f0-a181-73c9ea90f6d0
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
TAaa jednym się usuwa a innym pisze, że przykro ale kupujący ma prawo do subiektywnej oceny i mogą Państwo wystąpić na drogę sądową.
Ja bym się nie cieszył zawczasu z usunięcia komentarza, kupujący ma prawo zrobić to ponownie. Jeżeli jako powód poda oprócz braku faktury jakiś inny np nieuprzejma obsługa, brak kontaktu lub produkt nieoryginalny to zapomnij o usunięciu.
@budowlaniec2019 w sumie racja, nie ma sensu walczyć o usunięcie komentarza, bo kupujący zawsze znajdzie sobie jakiś nieweryfikowalny powód do wystawienia negatywa😉
Jak najbardziej, kupujący odpisał godzinę czy dwie temu jakieś farmazony i aż się prosi żeby mu odpyskować ale nie chcę bo jeszcze zauważy mail od allegro że usunięty komentarz i wystawi jeszcze raz.
Niech się cieszy pseudo-wygraną.
Na szczęście ani w apce ani w allegro nie ma powiadomień o usuniętych komentarzach z tego co wiem, można to zobaczyć tylko jak się wejdzie na pocztę.
A ja sprzedałem przedmiot w sobotę. W poniedziałek paczka wysłana, a we wtorek paczkę otrzymał kupujący. W środę nastąpił zwrot i dostałem negatyw. Paczka nawet nie została otwarta. Napisałem do allegro i nie usunęli. Widać kto wie gdzie posmarować to nie ma problemów z allegro.
@-PRORIDE- najlepiej z tyłu na dole i zrobić głęboki pokłon