Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
AllegroOne
Dzień dobry,
kolejny raz paczka od kilku dni leży w punkcie. Dzisiaj klientka otworzyła dyskusję z pytaniem kiedy przesyłka zostanie nadana a została nadana 24.04 przed południem.
Za każdym razem trzeba interweniować żeby kurier wykonał swój obowiązek.
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kiedy zaczną Państwo panować nad swoją usługą?
U mnie trochę lepiej bo kurier odbiera, ale...
Graniczna godzina nadania paczek Allegro One to 16:00.
Tymczasem kurier w punkcie Allegro One Punkt jest tu zazwyczaj 13, czasami w okolicach 14 i późniejsze paczki czekają do kolejnego dnia. Odpowiedź pracownika punktu jest taka, że ma siły aby po 16 przyjechał po paczki.
Miasto Wołomin, punkt Packeta na Polnej.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy ktoś z Państwa mógłby ustosunkować się do wiadomości? Odpowiedzi na zgłoszenie nie dostałam, paczka nadal tkwi w punkcie a klientka oczekuje przesyłki w dniu jutrzejszym.
Proszę o interwencję.
@Aleja-Gier przykro mi, że pojawił się problem z odbiorem przesyłki. Podaj proszę jej numer, zweryfikuję sprawę.
Bardzo proszę Allegro A001ZPJNL7
Moja przesyłka A0020L2G60 nadana o 13,47 nadal sobie leży w paczkomacie...
Cześć @Aleja-Gier, z informacji które uzyskałem paczka została podjęta przez kuriera dzisiaj o godzinie 20:35. Bardzo przepraszamy za powstały problem.
Dobry wieczór,
paczka nie została podjęta przez kuriera bo nadal ma status "Nadanie przesyłki w punkcie Pickup" (informacja ze strony DPD).
W statusie, którą widzi klientka również jest informacja, że paczka została nadana i tyle.
Ze względu na bardzo długi czas dostawy klientka zrezygnowała z zamówienia. Skoro kurier nie odebrał tej paczki to bardzo proszę o przekierowanie tej paczki do mnie.
Nie ma tygodnia by kurier One nie nawalił. Nie odbiera paczek z punktu z paczkomatu. Notoryczne interwencje nic nie dają. Problem powinien być nagłośniony przez sprzedawców, by Klienci omijali tą marnej jakości usługę.