anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Allegro One nie odbiera paczek

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

AllegroOne

Dzień dobry,

kolejny raz paczka od kilku dni leży w punkcie. Dzisiaj klientka otworzyła dyskusję z pytaniem kiedy przesyłka zostanie nadana a została nadana 24.04 przed południem.

Za każdym razem trzeba interweniować żeby kurier wykonał swój obowiązek.

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kiedy zaczną Państwo panować nad swoją usługą?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

upwards_shop
#7 Wielbiciel#

U mnie trochę lepiej bo kurier odbiera, ale... 

Graniczna godzina nadania paczek Allegro One to 16:00. 

Tymczasem kurier w punkcie Allegro One Punkt jest tu zazwyczaj 13, czasami w okolicach 14 i późniejsze paczki czekają do kolejnego dnia. Odpowiedź pracownika punktu jest taka,  że ma siły aby po 16 przyjechał po paczki. 

Miasto Wołomin, punkt Packeta na Polnej. 

oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy ktoś z Państwa mógłby ustosunkować się do wiadomości? Odpowiedzi na zgłoszenie nie dostałam, paczka nadal tkwi w punkcie a klientka oczekuje przesyłki w dniu jutrzejszym.

Proszę o interwencję.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Aleja-Gier przykro mi, że pojawił się problem z odbiorem przesyłki. Podaj proszę jej numer, zweryfikuję sprawę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Bardzo proszę Allegro A001ZPJNL7

oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator#

Moja przesyłka A0020L2G60 nadana o 13,47 nadal sobie leży w paczkomacie...

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Aleja-Gier, z informacji które uzyskałem paczka została podjęta przez kuriera dzisiaj o godzinie 20:35. Bardzo przepraszamy za powstały problem.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Dobry wieczór,

paczka nie została podjęta przez kuriera bo nadal ma status "Nadanie przesyłki w punkcie Pickup" (informacja ze strony DPD).

W statusie, którą widzi klientka również jest informacja, że paczka została nadana i tyle.

oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Ze względu na bardzo długi czas dostawy klientka zrezygnowała z zamówienia. Skoro kurier nie odebrał tej paczki to bardzo proszę o przekierowanie tej paczki do mnie.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Aleja-Gier Widzę, że przekazałeś już taką informację w sprawie numer 51202313.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator#

Nie ma tygodnia by kurier One nie nawalił. Nie odbiera paczek z punktu z paczkomatu. Notoryczne interwencje nic nie dają. Problem powinien być nagłośniony przez  sprzedawców, by Klienci omijali tą marnej jakości usługę.

oznacz moderatorów