anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Allegro One nie odbiera paczek

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

AllegroOne

Dzień dobry,

kolejny raz paczka od kilku dni leży w punkcie. Dzisiaj klientka otworzyła dyskusję z pytaniem kiedy przesyłka zostanie nadana a została nadana 24.04 przed południem.

Za każdym razem trzeba interweniować żeby kurier wykonał swój obowiązek.

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kiedy zaczną Państwo panować nad swoją usługą?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

upwards_shop
#7 Wielbiciel#

U mnie trochę lepiej bo kurier odbiera, ale... 

Graniczna godzina nadania paczek Allegro One to 16:00. 

Tymczasem kurier w punkcie Allegro One Punkt jest tu zazwyczaj 13, czasami w okolicach 14 i późniejsze paczki czekają do kolejnego dnia. Odpowiedź pracownika punktu jest taka,  że ma siły aby po 16 przyjechał po paczki. 

Miasto Wołomin, punkt Packeta na Polnej. 

oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy ktoś z Państwa mógłby ustosunkować się do wiadomości? Odpowiedzi na zgłoszenie nie dostałam, paczka nadal tkwi w punkcie a klientka oczekuje przesyłki w dniu jutrzejszym.

Proszę o interwencję.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Aleja-Gier przykro mi, że pojawił się problem z odbiorem przesyłki. Podaj proszę jej numer, zweryfikuję sprawę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Bardzo proszę Allegro A001ZPJNL7

oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator#

Moja przesyłka A0020L2G60 nadana o 13,47 nadal sobie leży w paczkomacie...

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Aleja-Gier, z informacji które uzyskałem paczka została podjęta przez kuriera dzisiaj o godzinie 20:35. Bardzo przepraszamy za powstały problem.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Dobry wieczór,

paczka nie została podjęta przez kuriera bo nadal ma status "Nadanie przesyłki w punkcie Pickup" (informacja ze strony DPD).

W statusie, którą widzi klientka również jest informacja, że paczka została nadana i tyle.

oznacz moderatorów

Aleja-Gier
#9 Pomysłodawca#

Ze względu na bardzo długi czas dostawy klientka zrezygnowała z zamówienia. Skoro kurier nie odebrał tej paczki to bardzo proszę o przekierowanie tej paczki do mnie.

oznacz moderatorów

FH2020
#11 Animator#

Nie ma tygodnia by kurier One nie nawalił. Nie odbiera paczek z punktu z paczkomatu. Notoryczne interwencje nic nie dają. Problem powinien być nagłośniony przez  sprzedawców, by Klienci omijali tą marnej jakości usługę.

oznacz moderatorów