Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o odpowiedź Allegro na następujące pytanie:
Zwracam się z prośbą o wyjaśnienie sytuacji odnośnie realizacji zlecenia odbioru przesyłek w ramach usługi Allegro Kurier DPD. Tego dnia złożyliśmy zlecenie odbioru 4 paczek, które zostały przygotowane i przekazane kurierowi zgodnie z zamówieniem. Po złożeniu zlecenia w serwisie Allegro pojawiły się jednak dodatkowe zamówienia, które również były gotowe do przekazania w tym samym terminie i miejscu odbioru. Kurier DPD, który przyjechał po paczki, odmówił przyjęcia dodatkowych przesyłek, mimo że były one poprawnie oznaczone i pochodziły z tej samej usługi Allegro Kurier DPD. W efekcie część przesyłek nie została odebrana a my specjalnie musieliśmy fatygować się na magazyn DPD, żeby te paczki nadać. Zgodnie z moją wiedzą, w dokumentacji dotyczącej programu Allegro Kurier DPD nie ma zapisu, który zabraniałby przyjęcia przez kuriera dodatkowych paczek w ramach tego samego podjazdu, o ile zostały one prawidłowo przygotowane i pochodzą od tego samego sprzedawcy.
Proszę o:
@aneta_sk1 to naturalne ,że odmówił ,kasę dostaje za obsługę punktu nie za ilość paczek .
Współczuje Wam, bo jak tam czytam te Wasze posty to się cieszę, że u Nas jeżdżą w porządku chłopaki. Ja zrobię podjazd do 4 paczek, a póżniej mi dojdą 3 to zabiera Nam 7 i nie ma żadnego problemu. Z resztą do 12 trzeba max zrobic podjazd żeby kurier podjechał w ten sam dzień, po 12 dopiero pokazuje terminy na następny zdień. A jak paczki dojdą po 12, to co nie przyjmie ich i sobie będą leżały do następnego dnia? Masakra. No chyba, że czekać do 11:59 i sobie budzik ustawić i wtedy robić podjazd, a na allegro ustawić dostawa jutro do 12, ale tak to nie powinno wyglądać.
Tylko wiesz co jest śmieszne ???? inpost z tym problemu nie ma
generujesz zlecenie o 13:30 i przyjedzie zabierze bez problemu więc wnioski zostawiam wam