Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:137090367 Jak mogę Ci pomóc?
@w_kiwi wyhodowaliście kolejną patologię , kurier oznacza awizo żeby mu średnia nie spadła , tak oznaczona przesyłka nie wpływa na jakość przewoźnika .... i tak to się kręci jak i wiele innych patologii allegrowskich .
@mdrogeria Dobrze, że Ty zawsze wszystko wiesz. 🙄
@w_kiwi tak , i staram się podpowiedzieć Wam co robicie źle , ale nie wyciągacie z tego wniosków , konkurencyjny portal na E .. zaczął słuchać użytkowników , tam sprzedaż wystrzeliła , a u Was już dłuższy czas pikuje ,ale to w końcu Wasz biznes .....co mnie to ..
Widzę , że stali bywalcy , którzy u Was gościli przez długie lata , przenieśli swoje pielesze , to tylko zmierza do jednego .
@mdrogeria Wychodzi na to, że jedyne, o czym nie wiesz to, w jaki sposób działają tak duże firmy i że wyżywasz się na moderacji forum.
@w_kiwi ", o czym nie wiesz to, w jaki sposób działają tak duże firmy"
ja rozumiem to tak:
duże firmy zarabiają na stracie swoich kontrahentów
lub wprowadzaniu ich w błąd
przykład: tworzenie przeświadczenia, że jakaś usługa będzie działać inaczej
@w_kiwi Wiem Wiki jak działają duże firmy , wiem też ,,że jesteś maleńkim trybikiem ogromnej maszyny , która na przestrzeni czasu osiągnęła perfekcję w działaniu na szkodę swoich kontrahentów , a Tobie wpoili , że to użytkownicy są w błędzie , a forum jest po to żeby każdy wyraził swoje zdanie i opinię , natomiast praca Moderatora służy tylko jej wypaczeniu na korzyść korpo poprzez cenzurę .
@mdrogeria Nic mi nie wpoili. Mam swój rozum. 🙂