anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kurier nie dostarcza przesylek tylko pisze awizo,jedna paczkie doastarczal przez 3dni ,dopiero 4dnil

Client:137090367
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:137090367 Jak mogę Ci pomóc?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi wyhodowaliście kolejną patologię , kurier oznacza awizo żeby mu średnia nie spadła , tak oznaczona przesyłka nie wpływa na jakość przewoźnika .... i tak to się kręci jak i wiele innych patologii allegrowskich .

oznacz moderatorów

w_kiwi

@mdrogeria Dobrze, że Ty zawsze wszystko wiesz. 🙄

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi tak , i staram się podpowiedzieć Wam co robicie źle  , ale nie wyciągacie z tego wniosków , konkurencyjny portal na E .. zaczął słuchać użytkowników , tam sprzedaż wystrzeliła , a u Was już dłuższy czas pikuje  ,ale to w końcu Wasz biznes .....co mnie to ..

Widzę , że stali bywalcy , którzy u Was gościli przez długie lata , przenieśli swoje pielesze , to tylko zmierza do jednego .

oznacz moderatorów

w_kiwi

@mdrogeria Wychodzi na to, że jedyne, o czym nie wiesz to, w jaki sposób działają tak duże firmy i że wyżywasz się na moderacji forum. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi ", o czym nie wiesz to, w jaki sposób działają tak duże firmy"

ja rozumiem to tak:

duże firmy zarabiają na stracie swoich kontrahentów

lub wprowadzaniu ich w błąd

przykład: tworzenie przeświadczenia, że jakaś usługa będzie działać inaczej

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi Wiem Wiki jak działają duże firmy , wiem też ,,że jesteś maleńkim trybikiem ogromnej maszyny , która na przestrzeni czasu osiągnęła perfekcję w działaniu na szkodę swoich kontrahentów , a Tobie wpoili , że to użytkownicy są w błędzie , a forum jest po to żeby każdy wyraził swoje zdanie i opinię , natomiast  praca Moderatora służy tylko jej wypaczeniu na korzyść korpo  poprzez cenzurę  .

oznacz moderatorów

w_kiwi

@mdrogeria Nic mi nie wpoili. Mam swój rozum. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów