anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komu przeszkadzało moje logo które zamieszczałem w opisie z zaproszeniem do zakupów?

COMTER
#11 Animator#

Komu przeszkadzało moje logo które zamieszczałem w opisie z zaproszeniem do zakupów? Zostało usunięte jako zdjęcie z jakiś względów be.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Przeszkadzało tym co Ci je usunęli .

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

To to wiem.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@COMTER nom niestety tak to jest jak się nie czyta regulaminów, a potem zdziwienie, że zdjęcie w aukcji jest z nim nie zgodne😔 najlepsze wyjście, to otworzyć własny sklep i samemu sobie ustanowić regulamin😉

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Cóż, nie wszyscy są idealni jak KOGIEL_T:) Jestem na allegro 21 lat i nikomu do tej pory akurat to zdjęcie nie przeszkadzało, i było 21lat. Dlatego pytam, kto po 21 latach stwierdził, że nie pasuje.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Czy możesz doprecyzować swoje zgłoszenie? Czy otrzymałeś ostrzeżenie dotyczące konkretnej oferty? Jeśli usunięte zostało jedynie zdjęcie, a nie oferta, najprawdopodobniej chodzi o edycję produktu, z którym oferta jest powiązana. Twoje logo nie jest zdjęciem produktu, więc nie powinno się wyświetlać w katalogu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

W katalogu się nie wyświetla ale zostało usunięte ze wszystkich moich aukcji na raz. Więc chyba coś źle miałem.

https://a.allegroimg.com/original/11e822/9a7c7a554476a379abcd9775c808

Usunięto też nieodwracalnie moje aukcje . Jak mam je wznowić i poprawić?

NOWY SAMSUNG SOLID B2710 100% ORYG POLSKA DYSTYBUCJA FABRYCZNA PLOMBA

NOWY SAMSUNG SOLID B2100 100% ORYG, FABRYCZNE PLOMBY NIEODNAWIANY

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER Utwórz nowe oferty z poprawnym opisem. Oferty z błędnym opisem zarchiwizujemy automatycznie po 60 dniach.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Ale klikając na ofertę usuniętą nic się nie wyświetla a chciałbym zrobić nową z opisem poprawionym ze starej. Gdzie ją znajdę? I co z logiem? Zawsze w zdjęciach było na ostatnim miejscu.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER sprawdź proszę, czy ta oferta jest w zakładce Mój asortyment po wybraniu filtra "zakończone". 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Tak, są. Po kliknięciu na ofert.e  pokazuje się pusta strona ale po wystaw podobną pokazują się dane i opis. Dziękuję. Jeszcze pozostaje sprawa usuniętego logo mojego jako złe zdjęcie, pod linkiem.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER informację na ten temat otrzymałeś w e-mailu o usunięciu zdjęć z ofert:
"Zgodnie z Regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 2) zdjęcia umieszczone przez Ciebie muszą spełniać nasze standardy.
Na zdjęciach w ofercie niedozwolone jest umieszczanie:
- napisów, poza takimi wyjątkami jak: certyfikaty, technologie, logo marki/producenta, oznaczenia kolorów i wzorów oraz liczb i jednostek miar".
W Twoich ofertach było widoczne Twoje logo, nie logo producenta, dlatego zdjęcia zostały usunięte. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów