co chwile pojawia się coś takiego.
Tak, na innych przeglądarkach też
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
u nas ten sam problem, pojawiał się już przed weekendem... 😞
ten sam problem
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ten sam problem
U nas również występuje ten problem. W piątek pojawił się po raz pierwszy, dziś od rana kilka minut działa, kilka minut nie działa.
Co ciekawe to samo konto Allegro, w tym samym czasie działa na telefonie (LTE), a nie działa na komputerze. Może zmieniło coś w zabezpieczeniach i niektóre sieci się nie dogadują?
Proszę zmienić przeglądarkę.
@AUTOJUR proszę czytać ze zrozumieniem
dla odmiany:
dodam, że nie dołączam faktury, tylko "odptaszam", ze wysyłam poza Allegro
@AUTOJUR Jak nie działa, to nie działa na różnych przeglądarkach, na różnych stanowiskach w tej samej sieci. Pomaga tylko wejście z innej sieci.
u mnie to samo . Dodatkowo często nie chce wyświetlić listy ofert
ten sam problem, nie widzę ani asortymentu ani sprzedanych ofert! Jak mam wysyłać towar jak nie wiem do kogo?
ten problem sporadycznie pojawiał się od jakichś 2 tygodni ale dziś masakra - nie da się nic zrobić bez odświeżania po 20 razy
edit: dyskusji też nie ładuje.
W poprzednim tygodniu już były takie problemy, a dziś nic nie można zrobić , zwrotów nie pokazuje, dyskusji nie pokazuje, zamówień nie pokazuje ..
kurierów też nie można zamówić!!!
Zrobi ktoś z tym porządek??? Jak mam wysłać dzisiejsze zamówienia??? Manager paczek nie widzi zamówień!
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
od kilku godzin mam problem z działaniem Sales Center – nie wyświetlają się zamówienia, mimo że otrzymuję powiadomienia e-mail o nowych zakupach.
Na początku wyglądało to jak problem po mojej stronie, dlatego wykonałem standardowe kroki:
Niestety problem nadal występuje – Sales Center cały czas się „kręci” i nie ładuje zamówień. Co istotne, pozostałe moduły (np. finanse) działają poprawnie.
Dodatkowo nie działa możliwość wstrzymania sprzedaży ani zarządzania ofertami, co w praktyce uniemożliwia normalną obsługę zamówień.
Z mojej strony wszystkie standardowe działania zostały wykonane, więc wygląda to na problem systemowy po stronie Allegro (prawdopodobnie Sales Center / API zamówień).
Czy ktoś jeszcze ma podobny problem?
U mnie ten sam problem
Najgorsze, że nie można również wyłączyć czasowo sprzedaży a dzisiaj klienci zwariowali, tyle zamówień. Jutro będzie z kolei "larum" niezadowolenia, bo przesyłki nie wysłane... Ręce opadają
Nie jesteście osamotnieni
a moderacja milczy jak zaklęta
@Bogos_75 @AGLOPRIMA2 @agaw-allegro no popatrzcie a sklep internetowy działa mi poprawnie 😄 nawet integracje z InPost itp. 😉