anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[15.06.2026] Salescenter nie pokazuje zamówień, Manager Inpost ich nie pobiera, filtry nie działają

MAMY ROZWIĄZANIE!
AGLOPRIMA2
#15 Entuzjasta

Schowek01.jpg

co chwile pojawia się coś takiego.

Tak, na innych przeglądarkach też

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
49 ODPOWIEDZI 49
Auto_Partner_SA
#11 Animator

u nas ten sam problem, pojawiał się już przed weekendem... 😞 

oznacz moderatorów
ekimma
#8 Zapaleniec

ten sam problem

oznacz moderatorów
JUSMAG_com
#10 Popularyzator
oznacz moderatorów
MEBLOART_EU
#8 Zapaleniec

U nas również występuje ten problem. W piątek pojawił się po raz pierwszy, dziś od rana kilka minut działa, kilka minut nie działa.

Co ciekawe to samo konto Allegro, w tym samym czasie działa na telefonie (LTE), a nie działa na komputerze. Może zmieniło coś w zabezpieczeniach i niektóre sieci się nie dogadują?

oznacz moderatorów
AUTOJUR
#8 Zapaleniec

Proszę zmienić przeglądarkę.  

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#15 Entuzjasta

@AUTOJUR proszę czytać ze zrozumieniem

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#15 Entuzjasta

dla odmiany:

AGLOPRIMA2_0-1781511502328.png

dodam, że nie dołączam faktury, tylko "odptaszam", ze wysyłam poza Allegro

oznacz moderatorów
MEBLOART_EU
#8 Zapaleniec

@AUTOJUR Jak nie działa, to nie działa na różnych przeglądarkach, na różnych stanowiskach w tej samej sieci. Pomaga tylko wejście z innej sieci.

oznacz moderatorów
maba_butik1
#9 Pomysłodawca

u mnie to samo . Dodatkowo często nie chce wyświetlić listy ofert Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
-BLINK-BLINK-
#7 Wielbiciel

ten sam problem, nie widzę ani asortymentu ani sprzedanych ofert! Jak mam wysyłać towar jak nie wiem do kogo?

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz

ten problem sporadycznie pojawiał się od jakichś 2 tygodni ale dziś masakra - nie da się nic zrobić bez odświeżania po 20 razy

edit: dyskusji też nie ładuje.

oznacz moderatorów
AlePiesio
#14 Krzewiciel

W poprzednim tygodniu już były takie problemy, a dziś nic nie można zrobić , zwrotów nie pokazuje, dyskusji nie pokazuje, zamówień nie pokazuje ..

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#17 Koryfeusz
oznacz moderatorów
Precious79
#9 Pomysłodawca

Zrobi ktoś z tym porządek??? Jak mam wysłać dzisiejsze zamówienia??? Manager paczek nie widzi zamówień! 

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
Bogos_75
#8 Zapaleniec

Witam,

od kilku godzin mam problem z działaniem Sales Center – nie wyświetlają się zamówienia, mimo że otrzymuję powiadomienia e-mail o nowych zakupach.

Na początku wyglądało to jak problem po mojej stronie, dlatego wykonałem standardowe kroki:

• wylogowanie i ponowne logowanie
  • czyszczenie cookies i cache
  • sprawdzenie na dwóch przeglądarkach (Chrome i Edge)
  • sprawdzenie na innym łączu internetowym
  • tryb incognito

Niestety problem nadal występuje – Sales Center cały czas się „kręci” i nie ładuje zamówień. Co istotne, pozostałe moduły (np. finanse) działają poprawnie.

Dodatkowo nie działa możliwość wstrzymania sprzedaży ani zarządzania ofertami, co w praktyce uniemożliwia normalną obsługę zamówień.

Z mojej strony wszystkie standardowe działania zostały wykonane, więc wygląda to na problem systemowy po stronie Allegro (prawdopodobnie Sales Center / API zamówień).

Czy ktoś jeszcze ma podobny problem?

oznacz moderatorów
agaw-allegro
#7 Wielbiciel

U mnie ten sam problem

oznacz moderatorów
Bogos_75
#8 Zapaleniec

Najgorsze, że nie można również wyłączyć czasowo sprzedaży a dzisiaj klienci zwariowali, tyle zamówień. Jutro będzie z kolei "larum" niezadowolenia, bo przesyłki nie wysłane... Ręce opadają

oznacz moderatorów
AGLOPRIMA2
#15 Entuzjasta
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Bogos_75 @AGLOPRIMA2 @agaw-allegro no popatrzcie a sklep internetowy działa mi poprawnie 😄 nawet integracje z InPost itp. 😉