anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Masowa zmiana wartości Stan Opakowania - bład importu

emp3dd
#8 Zapaleniec

Mam 640+ zakończonych ofert któ®e próbuję wznowić ale dostaję błąd Stano opakowania nie może miać wartość wybierz dla Przedmiotu Nowy
Wyeksportowałem plik, zmieniłem wartość na Stan Opakowania oryginalne a i tak nie mogę zaimpotrować pliku

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@emp3dd Proszę, prześlij plik wraz z raportem przez formularz kontaktowy

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emp3dd
#8 Zapaleniec

Przesłane

oznacz moderatorów

emp3dd
#8 Zapaleniec

COś się ruszyło w temacie?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@emp3dd nasz pracownik opiekuje już Twoją sprawę i otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 56055535. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emp3dd
#8 Zapaleniec

Czy ktoś pomoże mi w tej sprawie czy nadal mam ręcznie edytować i wznawiać kilkaset ofert?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @emp3dd, zgłosiłem prośbę o pilną odpowiedź w Twojej sprawie. Wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź w zgłoszeniu 56055535. Przepraszamy za długi czas oczekiwania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

emp3dd
#8 Zapaleniec

Nie chciałbym wyjść na namolnego, ale jak na razie problem trwa kilka dni, zajmowało sie nim kilka osób (Małgorzata Piedzia, Katarzyna Czub, Adrian Batorski), dostarczałem screenshoty i inne wszelkie potrzebne informacje a rozwiązania jak nie było tak nie ma.
Mam wrażenie, że nikt jakoś nie potrafi zagłębić sie w temat tylko podaje odpowiedzi które równie dobrze mogę sam znaleźć w Pomocy lub na które możę odpowiedzieć wasz bot AI

Ponowię więc pytanie:

DLACZEGO nie mogę zaimportować ofert z WASZEGO pliku excel podając następujęce wartości:
Produkt: NOWY. Stan opakowania: ORYGINALNY.
Błąd:

Parametr zależny Stan opakowania (229205) nie może przyjąć wartości [brak opakowania], gdy parametr Stan (11323) ma wartości [Nowy].

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@emp3dd W takim wypadku prześlij proszę wspomniany plik excel na adres e-mail spolecznosc@allegro.com w tytule podając tytuł tego wątku.
Zweryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

emp3dd
#8 Zapaleniec

@matt_rose 
Wysłane

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Dziękuje @emp3dd, otrzymałem plik.