Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam 640+ zakończonych ofert któ®e próbuję wznowić ale dostaję błąd Stano opakowania nie może miać wartość wybierz dla Przedmiotu Nowy
Wyeksportowałem plik, zmieniłem wartość na Stan Opakowania oryginalne a i tak nie mogę zaimpotrować pliku
@emp3dd Proszę, prześlij plik wraz z raportem przez formularz kontaktowy.
Przesłane
COś się ruszyło w temacie?
@emp3dd nasz pracownik opiekuje już Twoją sprawę i otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 56055535. 😊
Czy ktoś pomoże mi w tej sprawie czy nadal mam ręcznie edytować i wznawiać kilkaset ofert?
Cześć @emp3dd, zgłosiłem prośbę o pilną odpowiedź w Twojej sprawie. Wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź w zgłoszeniu 56055535. Przepraszamy za długi czas oczekiwania.
Nie chciałbym wyjść na namolnego, ale jak na razie problem trwa kilka dni, zajmowało sie nim kilka osób (Małgorzata Piedzia, Katarzyna Czub, Adrian Batorski), dostarczałem screenshoty i inne wszelkie potrzebne informacje a rozwiązania jak nie było tak nie ma.
Mam wrażenie, że nikt jakoś nie potrafi zagłębić sie w temat tylko podaje odpowiedzi które równie dobrze mogę sam znaleźć w Pomocy lub na które możę odpowiedzieć wasz bot AI
Ponowię więc pytanie:
DLACZEGO nie mogę zaimportować ofert z WASZEGO pliku excel podając następujęce wartości:
Produkt: NOWY. Stan opakowania: ORYGINALNY.
Błąd:
Parametr zależny Stan opakowania (229205) nie może przyjąć wartości [brak opakowania], gdy parametr Stan (11323) ma wartości [Nowy].
@emp3dd W takim wypadku prześlij proszę wspomniany plik excel na adres e-mail spolecznosc@allegro.com w tytule podając tytuł tego wątku.
Zweryfikuję sprawę z odpowiednim zespołem.
@matt_rose
Wysłane
Dziękuje @emp3dd, otrzymałem plik.
Konsultuję sprawy.