anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Masowe zakańczanie ofert!

lewgorzkowski
#12 Orędownik

Halo, czy możecie opanować swojego bota? Rzucił się na moje oferty i kończy bez żadnego powodu, niektóre wisiały rok i nawet dłużej np https://allegro.pl/oferta/topps-match-attax-extra-2025-hot-prospect-351-endrick-real-madryt-17318058...

To są karty piłkarskie, sami piszecie:

Brak wymogu połączenia

jest podany producent, wszystko było ok i nagle taka zadyma...

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

lewgorzkowski
#12 Orędownik

brak informacji o bezpieczeństwie, a nie da się wprowadzić masowo, bo nie są połączone z katalogiem, bo je odpięliście! To jest po prostu chore! Skoro wiecie, że czegoś tam nie ma, to czemu nie uzupełnicie tylko utrudniacie życie...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z informacją. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

nie ma co konsultować, po prostu zmieńcie tryb działania, skoro nie trzeba było wczesniej tego wprowadzać to wiadomo, że dużo aukcji tego nie ma, ta wasza sztuczna inteligencja mogłaby to spokojnie uzupełnić tam gdzie nie ma, a jest produkt w tej samej kategorii i w każdej aukcji jest ściana tekstu której i tak nikt nie czyta. Jak dla mnie możecie tam nawet wpisać co zrobić z produktem w razie wybuchu bomby atomowej, po prostu nie usuwajciee tak sobie aukcji, bo to przecież czyjś czas pracy. Ja już godzine w plecy na tym jestem dziś

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

@w_kiwi  ale jak by się udało tak zrobić, że mogę masowo uzepłnić info o bezp w tych produktach to będę happy, bo dalej mam ponad 80 do wznowienia i tylko to mnie blokuje

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Wskazana przez Ciebie oferta została zakończona, ponieważ jej tytuł znacznie dobiegał od produktu. Produkt, z którym była połączona oferta przed rozłączeniem to MATCH ATTAX EXTRA 2024/25 2025 GOLD EDGE EDITION GOL 6 SERGE GNABRY BAYERN, a obecny produkt to TOPPS MATCH ATTAX EXTRA 2025 HOT PROSPECT 351 ENDRICK REAL MADRYT.

Natomiast w zakładce "mój asortyment" masz możliwość grupowego uzupełnienia informacji o bezpieczeństwie: 

w_kiwi_0-1756099738643.png

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

@w_kiwi 
co do błędnego połączenia, niestety ale to wyście narobili tam bałaganu swego czasu, łącząc różne oferty, nieważne.

Chodzi o to, że nie ma możliwości uzupełnienia grupowego parametrów przy produktach ODŁĄCZONYCH od katalogu.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @lewgorzkowski. Nie ma możliwości grupowego uzupełnienia informacji o bezpieczeństwie w ofertach, które nie zostały powiązane z katalogiem. Najpierw musisz podpiąć oferty pod produkty - dopiero wtedy będziesz mógł grupowo dodać informacje o bezpieczeństwie.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PerfumLab
#8 Zapaleniec

To jakaś dramat w jakiś sposób traktujecie sprzedawców. Mam nadzieję, że doczekam czasu kiedy zniknięcie z Polskiego internetu. Jesteście wyznacznikiem dna!!!

oznacz moderatorów