Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam.
"Liczba zamówień wysłanych tego samego dnia-Jeśli deklarujesz w swoich ofertach wysyłkę w dniu zakupu, zadbaj o to, aby rzeczywiście nadać przesyłki tego samego dnia. Aby sobie to ułatwić, skontaktuj się z przewoźnikami i zapytaj o godziny graniczne, do których możesz nadawać przesyłki, aby wyruszyły w drogę jeszcze tego samego dnia."
I tak też mam zrobione. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeżeli mam ustawione 1 dzień wysyłki i do godziny np.10 to przesyłki wychodzą tego samego dnia. Nie jestem w stanie aby kurierzy podjeżdżali po przesyłki po danej godzinie. Mimo że będą spakowane i uszykowane lub włożone do paczkomatu i tak kurier już drugi raz nie podjedzie i nie będą liczone jako przesyłki tego samego dnia. Wydaje mi się że ta miara jest bardzo niesprawiedliwa dla sprzedawców z mniejszych miejscowości którzy nie mają tak dużych możliwości jak Ci z większych miast. Pomijam już fakt że nie nie ma wtedy możliwości dostarczenia przesyłki tego samego dnia bo to już wogóle nie wchodzi w grę.
No i teraz-najwięcej punktów mam zawsze odjętych za właśnie tę miarę. I mimo tego że w pozostałych miarach będę miała zawsze prawie max to nie mogę przejść progu SUPER+. A jeżeli będę miała w pozostałych prawie max to już nie mam czym nadrobić nawet jakbym stanęła na głowie.
Może coś zle rozumiem i mam coś zle poustawiane czego nie wiem. Proszę o doradzenie jak mogę jeszcze to zmienić.
@kadus_ms_fb W tym artykule zebraliśmy porady dotyczące tego jak osiągnąć dobre wyniki w każdej z miar. Mam nadzieję, że dla Ciebie też okażą się pomocne.
Ok. Ja to wszystko przeanalizowałam już. Chodzi mi o to że najwięcej punktów jest przyznawane lub też odejmowane jak w moim przypadku za wysyłkę tego samego dnia a nie wszyscy sprzedawcy mają takie możliwości. I tak nadajemy tego samego dnia wszystkie przsyłki kupione do godziny 10-11.
Ale spróbuję jeszcze się z tym zapoznać po raz "enty" ...