anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moje konto zostało zablokowane

motoleader_pmo
#7 Wielbiciel#
Zablokowana sprzedaż

Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami. - na moim koncie widnieje taka informacja , mam odpalone automatyczne rozliczanie sprzedaży wszystko jest opłacone o co może chodzić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Rachunki są opłacane automatyczne ale pozostaje jeszcze fraza "lub inne naruszenia regulaminu" i aby się dokładnie dowiedzieć musisz nawiązać kontakt z Działem bezpieczeństwa ,tylko oni decydują o blokadach i tylko oni mogą je zdjąć.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A masz tylko jedno konto?

oznacz moderatorów

Gordon_B_2009
#10 Popularyzator#

No właśnie. Najczęściej za jakieś przewinienia są blokowane wszystkie konta. A na koncie motoleader_pmo są normalnie dostępne oferty. Może to jakiś fake...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

A masz inne konta

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @motoleader_pmo. Proszę, napisz do nas wiadomość mailową - tylko w ten sposób będziemy w stanie to wyjaśnić. Nasz dział bezpieczeństwa wskaże Ci konkretną przyczynę nałożenia blokady oraz opisze dalsze kroki.

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@MiMary A to nie jest tak że jak Dział bezpieczeństwa nakłada blokadę to sam automatycznie powinien wskazać powód oraz podać co należy poprawić?

oznacz moderatorów