anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NAŁOZONA BLOKADA SPRZEDAŻY

MAMY ROZWIĄZANIE!
GKGWpl
#1 Nowicjusz

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry,

mam problem z blokadą konta sprzedażowego i powiązanych kont prywatnych. Powodem były opóźnienia w realizacji kilku zamówień oraz dwa negatywne komentarze. Sytuacja wynikła z nieprzewidzianych problemów podczas mojego wyjazdu – powrót opóźnił się z powodów niezależnych ode mnie, przez co nie mogłem zrealizować wysyłek w terminie.

Wszystkie zaległe zamówienia zostały już zrealizowane, odpowiedziałem również na negatywne komentarze i przesłałem do Allegro plan naprawczy z opisem działań, które wdrożyłem, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.

Niestety nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, a dodatkowo zostały zablokowane również moje konta prywatne. Chciałem zapytać, czy w takiej sytuacji mogę jeszcze coś zrobić lub czy jest możliwość uzyskania dodatkowej weryfikacji / pomocy ze strony administracji?

Nigdy wcześniej nie miałem problemów z prowadzeniem konta ani obsługą sprzedaży, dlatego chciałbym również zapytać, czy w Państwa ocenie istnieje jeszcze realna szansa na przywrócenie możliwości sprzedaży.

Z góry dziękuję za każdą wskazówkę.

Grzegorz Winkler

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @GKGWpl, z tego co widzę kontaktowałeś się z nami w zgłoszeniu mailowym o numerze 60514951. Kwestie blokady konta możesz wyjaśnić jedynie z Działem Bezpieczeństwa w korespondencji mailowej.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
GKGWpl
#1 Nowicjusz

Cześć Mateusz,

Dziękuję za odpowiedź.

Rozumiem, że decyzja należy do Działu Bezpieczeństwa. Bardzo zależy mi na wyjaśnieniu tej sytuacji, ponieważ wcześniej konto było prowadzone bez problemów i była to jednorazowa sytuacja.

Jeśli istnieje możliwość przekazania dodatkowej prośby o ponowną analizę lub jakiejkolwiek wskazówki z Twojej strony, będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Grzegorz 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@GKGWpl Najważniejsze, to utrzymywać kontakt w wymienionym wyżej zgłoszeniu 60514951, dzięki temu sprawniej nasi konsultanci będą mogli przyjrzeć się sprawie i wziąć pod uwagę informacje, które tutaj przekazałeś.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów