Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę nadać paczki pocztex w żabkach mimo że przecież jest taka możliwość:( a przecież wszyscy wiemy że nadawanie paczek na poczcie to nic przyjemnego bo długo czeka się w kolejce. Ktoś coś wie na ten temat? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Bo to są etykiety do nadania w placówce. Generując etykiety w systemie E-nadawca, wybiera się, czy nadanie będzie w placówce, punkcie partnerskim, czy w automacie i nie jest to zamienne. Etykiety z WzA mają ustawione "nadanie w placówce".
dziękuję za info. Ja generuje swoje etykiety po prostu przez allegro , w sumie dopiero zaczynam z firmą:) czy ten system E-nadawca to jest coś innego?
@tylkouniegobis Tak, od kiedy? Nadanie na poczcie zajmuje mi jakieś 30 sekund, 60 jeśli muszę mijać ludzi w kolejce... Bo jak masz paczkę z naklejoną etykietą, to jesteś klientem bezkolejkowym, wystarczy wiedzieć w którym okienku zostawić paczki 🙂 Dzień dobry, wrzucasz paczki w okienko....dziękuję, do widzenia.
Przed upadkiem idzie pycha; a przed ruiną wyniosłość ducha - powinieneś to sobie czytać chyba częściej.
@tylkouniegobis napisał(a):
Przed upadkiem idzie pycha; a przed ruiną wyniosłość ducha - powinieneś to sobie czytać chyba częściej.
To stój sobie jak głupi w kolejce, ktoś ci broni?
Chodzi o to że jesteś strasznym gburem - nie można jakoś kulturalnie odpowiedzieć jak ktoś nie wie i grzecznie pyta?
Chodzi o to że jesteś strasznym gburem - nie można jakoś kulturalnie odpowiedzieć jak ktoś nie wie i grzecznie pyta?
Sam jesteś gbur, a się rzucasz. Napisałem ci przepis na ominięcie kolejki, pogadaj sobie z Paniami w okienku. Dostałeś gotowy przepis, a masz pretensje. Sorry, ale tak wygląda nadawanie paczek na poczcie. Powinno ci to zająć 30 sekund. I napisałem ci dokładnie jak to wygląda.
Do tego leń jesteś, bo nawet nie chciało ci się w wyszukiwarkę wpisać "e-nadawca". Ale fochy masz.
@tylkouniegobis Dokładnie tak jest, jak pisze @drekenzes
Biorę torbę z paczkami, zostawiam w bocznym okienku, a następnego dnia wymieniam pełną na pustą. Panie skanują w wolnej chwili.
Bez żadnej filozofii.
Dzięki , nie wiedziałem o tym. Jednak jakby nie patrzeć wychodzisz z poczty bez potwierdzenia , że zostawiłeś paczki.
Dzięki , nie wiedziałem o tym. Jednak jakby nie patrzeć wychodzisz z poczty bez potwierdzenia , że zostawiłeś paczki.
Tak.
Zapomnieliście tylko o jednym małym drobiazgu. Nie każda poczta ma takie "okienko", gdzie torbę zostawicie itp. itd. Nie każdy mieszka w milionowym mieście. Tam to działa inaczej, inaczej w mniejszych miejscowościach. Trzeba rozumieć, że nie wszystko działa tak, jak u Ciebie czy u Ciebie...
@zibicool2 Wtedy podpisujesz umowę z Pocztą i dostajesz opiekuna, nie musisz korzystać z tej umowy, ale opiekun załatwi ci sposób na nadanie bez kolejki. Jak Panie z okienka będą to utrudniać, to dostaną op....ol, i znajda sposób na przyjęcie paczek bez kolejki.
@zibicool2 napisał(a):Zapomnieliście tylko o jednym małym drobiazgu. Nie każda poczta ma takie "okienko", gdzie torbę zostawicie itp. itd. Nie każdy mieszka w milionowym mieście. Tam to działa inaczej, inaczej w mniejszych miejscowościach. Trzeba rozumieć, że nie wszystko działa tak, jak u Ciebie czy u Ciebie...
Dokładnie na mojej poczcie jest jedno okienko i stoi sześć osób. Co wtedy? jednak mi chodziło też o to , że allegro daje możliwość nadawania tego w żabkach. A jak przychodzi co do czego to nie rozpoznaje paczki. Już mi teraz ktoś wyjaśnił że trzeba wybrać dokładnie gdzie nadajesz. Ale załóżmy że wybierasz pocztę a poczta zamknięta to już nie nadasz w żabce czy automacie poaczkowym bo wybrałeś pocztę:) jak za coś się bierze państwowa firma to to się zawsze kończy tak samo czyli źle:)