Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam. Od kilku dni nie mogę wystawić żadnej aukcji z pozomu sklepu shopGold. Nie ma problemu z zaciąganiem aukcji z allegro do shopGolda, ze zmianą cen i ilości produktów, z zaciąganiem zamówień. W momencie gdy wybieram przycisk "sprawdź poprawność przed wystawieniem" wyświetla się komunikat: "
@maxwet_pl a pytałeś się twórców programu/aplikacji o błędy
Oczywiście. Wysłano mnie na szczaw. To problem allegro - niech naprawią. ShopGold albo działa w 100%, albo nie działa wcale. Więc jest ok wg twórców. Niech allegro naprawi.
@maxwet_pl we wszystkich ofertach
Mam ich dużo, ale we wszystkich które próbowałem i w różnych szablonach. Właśnie rtworzę nowy dla przetestowania
@maxwet_pl nie wiem czy nie lepiej napisać bezpośrednio do pomocy allegro
Pisałem i dostałem odpowiedź. Na szczaw. Ale właśnie udało mi się wystawić aukcję bez szablonu. Dziękuję.
To chyba jednak wina allegro. Myślę że coś poblokowali. Przez kilka lat było ok. Okazało sie że udało mi się skonfigurować jeden z 36 szablonów które mam. Wszystkie są identyczne. Pierwszy moduł w tym szablonie (jeśli poprawnie nazywam), to było zdjęcie o wielkości 1MB. Zamieniłem na identyczne tylko mniejsze - 268kb i poszło. Spróbuję w innych szablonach, ale myślę że to tylko to. Ale kilka dni walki to mnie kosztowało. Dziękuję za pomoc. Allegro nie pomogło nic.
@maxwet_pl w mojej aplikacji nie ma takiego problemu ^^ więc chyba jednak błąd nie jest po stronie allegro.
właśnie udało mi się wystawić aukcję bez szablonu. Dziękuję.
To chyba jednak wina allegro. Myślę że coś poblokowali. Przez kilka lat było ok. Okazało sie że udało mi się skonfigurować jeden z 36 szablonów które mam. Wszystkie są identyczne. Pierwszy moduł w tym szablonie (jeśli poprawnie nazywam), to było zdjęcie o wielkości 1MB. Zamieniłem na identyczne tylko mniejsze - 268kb i poszło. Spróbuję w innych szablonach, ale myślę że to tylko to. Ale kilka dni walki to mnie kosztowało. Dziękuję za pomoc. Allegro nie pomogło nic.