Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Od kilku dni nie mogę wznowić automatyczne aukcji ,bo pojawia się komunikat "Niepoprawna wartość parametru Marka (248811) dla produktu w ofercie. Prawidłowa wartość parametru dla produktu to: "kaia-baby". Wystawiając jakiś czas temu te wszystkie aukcje nie można było dodać marki, tylko najpierw należało wybrać "inna marka " dopiero później tę konkretną np "kaia-baby". Teraz nie da się bez edycji każdej aukcji osobno wznowić . Czy to tak tylko u mnie, czy to znowu jakiś błąd ? Będzie można edytować to grupowo, bo to są setki aukcji 😞
@kaia-baby Wyślij proszę zrzut ekranu tego komunikatu.
@N_Nitka28 Mam tak we wszystkich aukcjach, które się kończą, a wcześniej jedyną możliwą opcją uzupełnienia marki było wpisanie "inna" . Dodatkowy problem to taki, że po przeedytowaniu aukcji, w ofertach wielowariantowych nie zgadzają się parametry "marka " te które się jeszcze nie skończyły mają "inna" te które wznowie mają już konkretną markę. Najlepiej by było aby można uzupełnić hurtowo parametr "marka"
@kaia-baby Z Mojego Asortymentu grupowo nie zmienisz marki w ofertach. (tylko plik/API)
@kaia-baby Dziękuję za zrzut. Konsultuję Twoją sprawę.