Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam problem mianowicie klient kupił u mnie 6 kurtek z czego dwóch nie miałam na stanie i miałam zwrócić zapłatę lub odesłać, ale klient założył dyskusję że nie dostał dwóch produktów więc wyjaśniłam i błyskawicznie zwróciłam zapłatę za dwa produkty których nie miałam pod ręką. Pozostałe 4 kurtki zwrócił i nie chciał już tych dwóch, ponieważ nie jego krój wiec niezwłocznie po otrzymaniu paczki zwrotnej zwróciłam zapłatę za pozostałe 4. Dyskusja wisiała długi czas wieć asystent poprosił kupującego o jej zakończenie, a On nie wiadomo czemu oznaczył dyskusje jako nierozwiązaną a mi uciekło -220 punktów. Uważam że to niesprawiedliwe ponieważ za wszystkie produkty została zwrócona zapłata. Nie chce mi się już wypisywać do klientów bo oni mają to gdzieś i nie chce im się tego zmieniać. Czy można coś z tym zrobić?
Zgłoś sprawę do Allegro i poproś o oznaczenie dyskusji jako rozwiązanej. Jeżeli faktycznie jest jak piszesz, zakończą dyskusję a karne punkty w następnym dniu zostaną cofnięte.
@E-Fashion2023 -220pkt. za jedną nie rozwiązaną dyskusję🤔, coś mi tu nie pasuje
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tez mnie to zdziwiło.
@Trendy-Sport Twojego obrazka nie widzimy, bo masz za niska rangę, ale według algorytmu to
wiec albo masz ponad 1% nie rozwiązanych, albo coś źle naliczyli
Nie przelogowałam się na smartfonie aby dosłać screena. Mam całe 4 dyskusje w tym roku w tym 3 rozwiązane, a ta jedna wisi jako nierozwiązana. Wieć rzeczywiście jest coś nie tak
@E-Fashion2023 @Trendy-Sport wyjaśniam już Twoją sprawę, więc wrócę tutaj z odpowiedzią, gdy tylko zdobędę informacje na ten temat.
@_HolaOla_ a pokarzesz obrazki🤔
@KOGIEL_T obrazki pokazane 🙂
Proszę brać pod uwagę tylko konto E-Fashion, ponieważ przez pomyłkę wysłałam z innego (nie nastąpiło przelgowanie)
@E-Fashion2023 to wszystko jasne😉, na tym drugim koncie masz małą sprzedaż, wiec stosunek procentowy się zgadza😔
@E-Fashion2023 przepraszam, że musiałaś czekać, ale oznaczyliśmy już tę dyskusję jako rozwiązaną, a punkty nie liczą się już w Twoich statystykach.
Super, dziękuję za pomoc😊
Hej mam podobny problem klient założył mi dyskusje ze otrzymał FV bez VAT oczywiście odpisałam ze mam zaznaczone na aukcjach ze wystawiam FV bez VAT czy mogę prosić o zakończenie dyskusja 😊 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIKOPIKO zgłosiłem do odpowiedniego zespołu prośbę o zakończenie dyskusji.
@KIKOPIKO informacyjnie - dyskusja zakończona.
Dziękuję 😊