anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nierowiązana dyskusja

MAMY ROZWIĄZANIE!
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, mam problem mianowicie klient kupił u mnie 6 kurtek z czego dwóch nie miałam na stanie i miałam zwrócić zapłatę lub odesłać, ale klient założył dyskusję że nie dostał dwóch produktów więc wyjaśniłam i błyskawicznie zwróciłam zapłatę za dwa produkty których nie miałam pod ręką. Pozostałe 4 kurtki zwrócił i nie chciał już tych dwóch, ponieważ nie jego krój wiec niezwłocznie po otrzymaniu paczki zwrotnej zwróciłam zapłatę za pozostałe 4. Dyskusja wisiała długi czas wieć asystent poprosił kupującego o jej zakończenie, a On nie wiadomo czemu oznaczył dyskusje jako nierozwiązaną a mi uciekło -220 punktów. Uważam że to niesprawiedliwe ponieważ za wszystkie produkty została zwrócona zapłata. Nie chce mi się już wypisywać do klientów bo oni mają to gdzieś i nie chce im się tego zmieniać. Czy można coś z tym zrobić?

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18
TechartGSM
#13 Ambasador#

Zgłoś sprawę do Allegro i poproś o oznaczenie dyskusji jako rozwiązanej. Jeżeli faktycznie jest jak piszesz, zakończą dyskusję a karne punkty w następnym dniu zostaną cofnięte.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@E-Fashion2023  -220pkt. za jedną nie rozwiązaną dyskusję🤔, coś mi tu nie pasuje  

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Trendy-Sport
#8 Zapaleniec#

Tez mnie to zdziwiło. 

1000000541.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@Trendy-Sport  Twojego obrazka nie widzimy, bo masz za niska rangę, ale według algorytmu to 

KOGIEL_T_0-1749326029214.png

wiec albo masz ponad 1% nie rozwiązanych, albo coś źle naliczyli

oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Nie przelogowałam się na smartfonie aby dosłać screena. Mam całe 4 dyskusje w tym roku w tym 3 rozwiązane, a ta jedna wisi jako nierozwiązana. Wieć rzeczywiście jest coś nie tak

oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

1000000541.png

oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

1000000542.png

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@E-Fashion2023 @Trendy-Sport wyjaśniam już Twoją sprawę, więc wrócę tutaj z odpowiedzią, gdy tylko zdobędę informacje na ten temat. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@_HolaOla_  a pokarzesz obrazki🤔 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T obrazki pokazane 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Proszę brać pod uwagę tylko konto E-Fashion, ponieważ przez pomyłkę wysłałam z innego (nie nastąpiło przelgowanie)

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@E-Fashion2023  to wszystko jasne😉, na tym drugim koncie masz małą sprzedaż,  wiec stosunek procentowy się zgadza😔

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@E-Fashion2023 przepraszam, że musiałaś czekać, ale oznaczyliśmy już tę dyskusję jako rozwiązaną, a punkty nie liczą się już w Twoich statystykach. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Super, dziękuję za pomoc😊

oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik#

Hej mam podobny problem klient założył mi dyskusje ze otrzymał FV bez VAT oczywiście odpisałam ze mam zaznaczone na aukcjach ze wystawiam FV bez VAT czy mogę prosić o zakończenie dyskusja 😊 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KIKOPIKO zgłosiłem do odpowiedniego zespołu prośbę o zakończenie dyskusji.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@KIKOPIKO informacyjnie - dyskusja zakończona.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik#

Dziękuję 😊

oznacz moderatorów