anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nierozwiązana dyskusja - to jakiś żart

MAMY ROZWIĄZANIE!
kroliczajamapl
#12 Orędownik

Dzień dobry, proszę o zamknięcie nierozwiązanej dyskusji z [edycja].
Klient to imbecyl, naprawdę poważnego stopnia - pierwszy raz podczas prawie 30tetniego handlu na Allegro przyznajemy komuś taką odznakę. Dyskusja dotyczy komentarza - klient oczekuje, że na jego negatywny komentarz odpowiemy tak jak on chce, a nie tak jak odpowiedzieliśmy.
Jest to tak absurdalne, że nie mamy pomysłu jak się do tego ustosunkować, tym bardziej, że jest komentarz zawiera kłamstwa - ale to jego sprawa, niech pisze co chce, byle dyskusja została zakończona i rozwiązana.
Proszę o pomoc w tej sprawie  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
TechartGSM
#14 Krzewiciel

Hehe, dobre. Od razu trzeba było pisać do Allegro że dyskusja jest bezpodstawna i proszę ją zamknąć, zanim klient mógł ją oznaczyć jako nierozwiązaną 🙂 Jak najbardziej do zamknięcia.

oznacz moderatorów
kroliczajamapl
#12 Orędownik

byłem ciakawy co mu pracownik Allegro odpisze, więc czekałem na rozwój 🙂
Pracownik odpisał sensownie, że tak jak jego komentarz jest subiektywny, tak nasz odpowiedź również i jest to zgodne z zasadami Alllegro, tylko, że koniec końców to my jesteśmy pokrzywdzeni 🙂 Mamy nierozwiązaną dyskusję i subiektywny negatywny komentarz zawierający nieprawdziwe informacje 🙂

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@kroliczajamapl Gotowe. Dyskusja została zamknięta 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
gielda_kontaktsa
#7 Wielbiciel

Poproszę o zamknięcie dyskusji utworzonej przez kupującego:  tylkomaniek

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gielda_kontaktsa  to tak nie działa😉, dyskusje są zamykane jak są bezpodstawne 

oznacz moderatorów
gielda_kontaktsa
#7 Wielbiciel

Była wada produktu, która powstała w trakcie użytkowania. Towar nie został w całośc zwrócony a i tak oddałem pełną kwotę. Co mam jeszcze zrobić aby zamknąć dyskusję?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gielda_kontaktsa  no to już są jakieś konkrety,  może moderatorzy przyjrzą się, tej konwersacji

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek   

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@gielda_kontaktsa Wyjaśniam Twoją sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28

@gielda_kontaktsa Dyskusja została zamknięta. 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28   Ja bym sugerował zmianę tytułu  wątku  na przykład: 

Hurtowe zamykanie dyskusji na życzenie, tylko tutaj !!!

No bo jak to jest że wysocy specjaliści obsługujący dyskusje nie potrafią prawidłowo reagować na nieprawidłowości i potrzebny jest oddział specjalny tutaj na  Gadane do  zamykania dyskusji???

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br.  bo w dyskusji tylko kupujący może poprosić o pomoc, jak kupujący się nie odzywa, to możesz sobie pisać do woli, a i tak jest małe prawdopodobieństwo, ze ktoś to przeczyta

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  Tyle to ja wiem, a jeśli ktoś nie woła pomocy to powinien  tonąć. Takie jest prawo dżungli  i Allegro to prawo  pielęgnuje...

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@br. Ja nie jestem od zamykania dyskusji. 🙂

Robią to odpowiednie zespoły, które wnikliwie analizują sprawę i podejmują decyzję. Ja tylko zgłaszam sprawę do weryfikacji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@N_Nitka28   Wygląda na to że "Odpowiednie zespoły"  mało wnikliwie analizują  sprawę, a  wszyscy wiemy co potrafi zdziałać interwencja  pieknej dziewczyny  🏵

Ja podtrzymuję moją propozycję:  zmienić tytuł wątka i zablokować na stałe w miejscu widocznym...

oznacz moderatorów
kroliczajamapl
#12 Orędownik

rozwiązaniem byłoby gdyby sprzedawca też mógł 'poprosić o pomoc' i jego odpowiedzi byłyby brane pod uwagę. Ale wiadomo, że jest inaczej i na Allegro raczej nic się w tej kwestii nie zmieni

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kroliczajamapl napisz mu że jak się czuje poszkodowany to niech założy pozew cywilny do sądu, a ty nie zmienisz komentarza pod komentarzem dopóki ten istnieje,  plus każdy kolejny przejaw zniesławiania firmy z jego strony będzie dokumentowany.

oznacz moderatorów
kroliczajamapl
#12 Orędownik

dla mnie nagrodą będzie jak przestanie u nas kupować 🙂 To jest klient, który traktuje nas jak wypożyczalnię książek, odsyła a po tygodniu znów zamawia ten sam egzemplarz. Czasem nie odsyła, tylko po zakupie pyta za ile mu sprzedamy, bo nasza cena jest zbyt wysoka itp. Ja napisałem na początku imbecyl poważnego kalibru 🙂

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kroliczajamapl wrzuć go na mnk listę i 180dni nic nie wypożyczy

oznacz moderatorów
shopmw
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   U nas też jest dyskusja do zamknięcia a8228587-3a73-4fd2-a073-56aca938398b Client:62868169 z naszej strony zostało wszystko zrobione co można reklamacja odrzucona z przyczyn obiektywnych. Poka od was też nie dostał, z tych samych przyczyn. nie widzę powodu by dalej u nas wisiała

oznacz moderatorów