anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nierozwiązana dyskusja

VAYA-PL
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry

Dostaliśmy minusowe punkty za nierozwiązaną dyskusje, a po naszej stronie była tylko odmowa przyjęcia używanego i zniszczonego towaru. Jest możliwość, abyśmy odzyskali te punkty ? Po naszej stronie wszystko przebiegło tak jak powinno to wyglądać.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Nr dyskusji - 

bf309f78-99e3-4f7f-a5a5-e6dabd06f977

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mdrogeria
#21 Demiurg#

@VAYA-PL nie zaczyna się zdania od ,,no więc ,, , ale ja na przekór zacznę 

,,no więc ,, się mylisz  ,jesteś przedsiębiorcą i z tego tytułu nie Masz prawa odmówić przyjęcia zwrotu od konsumenta bez względu na to w jakim stanie został odesłany ....chyba kropka .

oznacz moderatorów

VAYA-PL
#7 Wielbiciel#

Używane produkty ortopedyczne nie podlegają zwrotowi po zakupie, szczególnie jeśli są to wyroby medyczne wydawane na zlecenie, np. ortezy, protezy czy kule. Wynika to z przepisów prawa, które chronią zdrowie publiczne i zapobiegają ponownemu obrotowi produktami medycznymi, które mogłyby być skażone lub uszkodzone

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@VAYA-PL no ... teraz napisałeś ładnie i rzeczowo , poprosimy moderatorów o interwencję  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Biale_Stokrotki
#12 Orędownik#

pisałeś do obsługi allegro by zamknęła dyskusje? Powołując się na swoje racje? mi wielokrotnie klient nie zamykał dyskusji z różnych powodów - albo ze zwykłego "BO NIE" wiec robił to po mojej interwencji pracownik Allegro. 

oznacz moderatorów

VAYA-PL
#7 Wielbiciel#

Pisałem kilka dni temu, ale niestety nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, dlatego zaczepiłem nasze moderatorki, bo pomogły mi już kilka razy w takich sytuacjach.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@VAYA-PL już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@VAYA-PL zakończyliśmy dyskusję 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów