Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Dostaliśmy minusowe punkty za nierozwiązaną dyskusje, a po naszej stronie była tylko odmowa przyjęcia używanego i zniszczonego towaru. Jest możliwość, abyśmy odzyskali te punkty ? Po naszej stronie wszystko przebiegło tak jak powinno to wyglądać.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nr dyskusji -
@VAYA-PL nie zaczyna się zdania od ,,no więc ,, , ale ja na przekór zacznę
,,no więc ,, się mylisz ,jesteś przedsiębiorcą i z tego tytułu nie Masz prawa odmówić przyjęcia zwrotu od konsumenta bez względu na to w jakim stanie został odesłany ....chyba kropka .
Używane produkty ortopedyczne nie podlegają zwrotowi po zakupie, szczególnie jeśli są to wyroby medyczne wydawane na zlecenie, np. ortezy, protezy czy kule. Wynika to z przepisów prawa, które chronią zdrowie publiczne i zapobiegają ponownemu obrotowi produktami medycznymi, które mogłyby być skażone lub uszkodzone
@VAYA-PL no ... teraz napisałeś ładnie i rzeczowo , poprosimy moderatorów o interwencję @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
pisałeś do obsługi allegro by zamknęła dyskusje? Powołując się na swoje racje? mi wielokrotnie klient nie zamykał dyskusji z różnych powodów - albo ze zwykłego "BO NIE" wiec robił to po mojej interwencji pracownik Allegro.
Pisałem kilka dni temu, ale niestety nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, dlatego zaczepiłem nasze moderatorki, bo pomogły mi już kilka razy w takich sytuacjach.
@VAYA-PL już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@VAYA-PL zakończyliśmy dyskusję 🙂