Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od dłuższego czasu przeglądam produkty na allegro i dla przykładu wpisując w wyszukiwarce srebro koloidalne nie wyświetla się moja oferta. Ruzumiem że nie jest promowana ale czy w takim przypadku nie powinna być widoczna nawet na ostatniej pozycji wyszukiwania? chodzi o ofertę nr 9064850950 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
dziękuję za szybką odpowiedź, dziwi mnie dlaczego ja nie widzę swojej oferty. Sprawdzałem na dwóc komputerach.
Nie jesteś czasem na listingu w pozycji połącz produkty? Wyświetli się wtedy oferta reprezentatywna.
@Hadwao_net popatrz sobie na oferty zmieniając widok dla konsumenta
z poziomu widoku biznes widać inne oferty
jestem na widoku konsumenta i nie widzę swojej oferty, sprawdzałem na dwóch komputerach
@Hadwao_net poproszę o zrzut ekranu z widocznym rozwijanym menu z zakładki "Konto" (tam, gdzie przełącza się widok konsumenta i biznes oraz z listingiem po wyszukaniu frazy o której piszesz.
wpisywana fraza do wyszukiwarki to srebro koloidalne
@Hadwao_net Jak napisała Monika, konieczne jest przesłanie zrzutu, na którym będzie widoczne oznaczenie widoku oraz lista z wynikami wyszukiwania po wpisaniu wskazanej frazy.