Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pojawia się taki komunikat
Dziękuję
Dzień dobry. Nadal nie działa.
Od piątku jak chce wystawiac , wystaw podobną muszę wpisywac od nowa do czego pasuje. Proszę o pomoc
Coś tam znów pozmieniali ale pewnie jak raz zmienisz to następnie wystawiając podobny już nie trzeba będzie nic dodatkowo pisać.
Probuje i nic dalej to samo
Mamy podobny problem. Jak robimy wystaw podobna na powiązanym koncie to otrzymujemy komunikat " nie masz uprawnień do tej operacji".
Próbowaliśmy i czyszczeznia i trybu incognito i zamainy kont - nic nie pomaga.
Cięgle komunikat o braku uprawnień do wystawienia podobnej aukcji na powiązanym koncie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cudownie zamiast ulepszać prace to ciagle coś a rachunki co mce wyższe maskara !
@_Likos_ @robertrutkowski @kolekcjoner608 @agdcobra dział techniczny jeszcze nie rozwiązał tego problemu. Gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, dam znać w tym wątku.
PROblem zgłaszałem w piątek i dalej nie działa . Kiedy mozna liczyc na poprawne działanie?
?
@robertrutkowski nie jestem w stanie odpowiedzieć kiedy problem zostanie rozwiązany. Mogę jedynie zapewnić, że Dział techniczny pracuje nad jego rozwiązaniem.
Dlaczego nie naprawiacie tego błędu.. a rachunki tylko podnosicie?
Mamy 2 konta połączone na allegro. Kiedyś mogliśmy skopiować aukcje na inne konto i wystawić podobną a teraz wyskakuje błąd
Nie masz uprawnień do wykonania żądanej akcji.
?? O co chodzi? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@anitrax o którą dokładnie ofertę chodzi?
Dzień dobry, u mnie ten sam przypadek. Czy to jakaś zorganizowana akcja czy usterka?
Dzień dobry, Dlaczego nie mogę wystawiać na wszystkich powiązanych kontach ofert poprzez "wystaw podobną"
Pokazuje się pusta strona z komunikatem
Pozdrawiam, Marian
@COCO-MO to błąd po naszej stronie, za który przepraszam. Nasz zespół pracuje nad rozwiązaniem tego błędu, ale czy mógłbyś podać mi login jednego z powiązanych kont, którego dotyczy ten problem?
@MariaBox to problem po naszej stronie, za który bardzo przepraszam. Pracujemy nad naprawą tego błędu.