Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pojawia się taki komunikat
Napisze enty raz. Jak chce zrobić wystawa podobna aukcje. Muszę wpisywać os nowa do czego pasuje. Np. Wystawiam błotnik prawy do vectry wpisuje do czego pasuje robię potem wystaw podobna i znowu muszę wpisać do czego pasuje. A było tak iż nie musiałem tego robić. I szło to sprawnie
@robertrutkowski dziękuję! Czyli jest to inny problem niż zgłoszony w tym wątku i dlatego dobrze, że dopytałam.
Problem z sekcją "pasuje do" nie został jeszcze rozwiązany, gdy otrzymamy informację na ten temat, damy znać w tym wątku.
problem z wystawianiem aukcji na powiązanym koncie przez wystaw podobną znowu powrócił.
wyczyszczenie przeglądarki nie pomaga. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
u mnie cały czas nie działa od 2 tygodni proszę o pomoc i nic !
@twogu1 dziękuję za zgłoszenie! Rzeczywiście otrzymujemy informacje, że problem powrócił, a dział techniczny ponownie pracuje nad rozwiązaniem. Czy możesz podać login powiązanego konta, na którym nie możesz wystawić oferty?
@robertrutkowski czy Twój problem ponownie dotyczy braku możliwości wystawienie oferty przez "wystaw podobną" na powiązanym koncie? Czy tego, że lista pojazdów "pasuje do" przy próbie edycji oferty jest usuwana z aukcji/oferty?
a co z moją awaria kiedy będzie naprawiona?
@la_nikana wszystkie pozostałe 5 kont, które są powiązane, np. twogu2, uchwytymeblowe1
@twogu1 dziękuję! Dodaję to info do zgłoszenia. Dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
@robertrutkowski tak jak pisałam w wątku dotyczącym problemu z sekcją "pasuje do", jeszcze nie mamy informacji w tej sprawie. Dział techniczny wciąż pracuje nad rozwiązaniem, dam znać, gdy otrzymam od nich odpowiedź.
Proszę, abyś pisał wiadomości w odpowiednim wątku, czyli tutaj.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ dalej nie działa
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ co dalej nie działa cały czas