Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie wypłacenia oszczędności smart mam wykrzyknik na logo świnki i nie mogę wypłacić.W zeszłym roku bez problemu przed świętami wypłaciłem ok 3k a teraz nie wiem o co chodzi?Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem?
https://wykop.pl/link/7834273/wyplata-oszczednosci-smart
z drugiej strony dlaczego nie - jeżeli allegro twierdzi, że mamy w serwisie oszczędności, to dlaczego nie można ich wypłacić? 🙂
Ech i ja przegapiłam wypłaty w zeszłym roku xD
Akurat słaby bait ale były tu na gadane autentyczne wątki z takim pytaniem 😅
@komis-bell jeżeli były
to sprawa jest poważna
mi allegro pisze
też chcę te pieniądze, bo inaczej ponownie nie wykupię smarta !
Były, były. Zawsze się odpisywało że trzeba tych pieniędzy szukać w własnym portfelu, że tam gdzieś są 🙂
@serwis-texas tylko u nas jest deficyt
oszczędności ze smarta nie pokrywają dopłat do smarta 🙂
@RED hmm w zasadzie jeśłi ktoś mi pisze " Twoje oszczędności w kwocie 8k " to mam prawo je wypłacić nieprawdaż ?;)
Może trzeba by napisać do Poznania,do Allegro aby włożyli w koperte i przyslali bo przelew nie chce wyjść??????? Może tylko tak sie uda????
Ale na poważnie to już widze smsy od oszustów " Możesz wypłacić oszczedności smart , aby uaktywnić procedure przelej blikiem 99zł , jeśłi nie uaktywnisz procedury Twoje oszczedności przepadną 01-01-2026. Pozdrawiamy Allegro"
Myśle że zaraz każdy poleci sprawdzać ile ma oszczedności smart a mnóstwo osób zrobi tego blika ;(
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Może rzeczywiście warto zasugerować "odpowiedniemu zespołowi" zmiane tego opisu????
Wystarczyło by napisać " Dzięki smart w Twojej kieszeni pozostało już XXXXX " Byłoby to czytelne dla każdego i nikt by nie próbował "wypłacać". I może mniej osób padło by ofiarami wyłudzeń