anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nowomowa allegro - na poprawę humoru

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przy próbie wypłacenia oszczędności smart mam wykrzyknik na logo świnki i nie mogę wypłacić.W zeszłym roku bez problemu przed świętami wypłaciłem ok 3k a teraz nie wiem o co chodzi?Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem?

https://wykop.pl/link/7834273/wyplata-oszczednosci-smart

z drugiej strony dlaczego nie - jeżeli allegro twierdzi, że mamy w serwisie oszczędności, to dlaczego nie można ich wypłacić? 🙂

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ech i ja przegapiłam wypłaty w zeszłym roku xD

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Akurat słaby bait ale były tu na gadane autentyczne wątki z takim pytaniem 😅

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@komis-bell jeżeli były

to sprawa jest poważna

mi allegro pisze

Twoje oszczędności 11 247,60zł

też chcę te pieniądze, bo inaczej ponownie nie wykupię smarta !

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RED 

Były, były. Zawsze się odpisywało że trzeba tych pieniędzy szukać w własnym portfelu, że tam gdzieś są 🙂

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@serwis-texas tylko u nas jest deficyt

oszczędności ze smarta nie pokrywają dopłat do smarta 🙂

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RED  hmm w zasadzie jeśłi ktoś mi pisze " Twoje oszczędności w kwocie 8k " to mam prawo je wypłacić nieprawdaż ?;)

Może trzeba by napisać do Poznania,do Allegro aby włożyli w koperte i przyslali bo przelew nie chce wyjść??????? Może tylko tak sie uda????

Ale na poważnie to już widze smsy od oszustów " Możesz wypłacić oszczedności smart , aby uaktywnić procedure przelej blikiem 99zł , jeśłi nie uaktywnisz procedury Twoje oszczedności przepadną 01-01-2026. Pozdrawiamy Allegro"

Myśle że zaraz każdy poleci sprawdzać ile ma oszczedności smart a mnóstwo osób zrobi tego blika ;(

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_    Może rzeczywiście warto zasugerować "odpowiedniemu zespołowi" zmiane tego opisu????

Wystarczyło by napisać " Dzięki smart w Twojej kieszeni pozostało już XXXXX " Byłoby to czytelne dla każdego i nikt by nie próbował "wypłacać". I może mniej osób padło by ofiarami wyłudzeń

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Client44052296_0-1763462808384.png

oznacz moderatorów