anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy dział dyskusji i możliwości realnej oceny produktu w czasach sztucznej inteligencji

Krekels
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam mam taką sugestię.

Osobiście Allegro było dla mnie od zawsze realnym źródłem wiedzy i faktycznych, prawdziwych opinii na dany produkt od zwykłych ludzi, nie sponsorowanych.

Jednak odkąd został wprowadzony katalog allegro, to opinie stały się już mało wiarygodne. Gdyż jako sprzedawca, wiem że można nimi manipulować na bardzo wiele sposobów. 

Czy moglibyście stworzyć dział na forum,gdzie kupujący będą mogli prowadzić dyskusje na temat realnej oceny produktów i wymiany swoich doświadczeń z nimi? Mogło by to znacząco też przyciągnąć kupujących, po przez ich zaufanie do allegro jeśli by to odpowiednio za reklamowano.

Jak wiemy, w aktualnych czasach rozwoju sztucznej inteligencji, wszystko w internecie staje się coraz mniej wiarygodne. A zwykli kupujący też zaczynają to dostrzegać.

A tak przy okazji czy mógłby ktoś polecić sprawdzony szampon, odżywkę. Koloryzujący i maskujący pojawiające się pojedyncze siwe włosy na kolor czarny  ?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Krekels cześć! Dzięki za sugestię. Jest to ciekawy pomysł i na pewno się nad nim pochylimy. Natomiast problematyczna tutaj jest kwestia weryfikacji prawdziwości danej opinii. Standardowo opinię produktową możesz dodać wyłącznie po zakupie danego produktu, na forum nie mamy możliwości takiej weryfikacji. Zatem wypowiedzieć się na temat danego produktu będzie mógł każdy, kto chce. 

Nie mam niestety sugestii co do szamponu 😞 Ale może któryś z naszych forumowiczów ma polecajkę? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Krekels czy sugerujesz, że opinie o produktach są na allegro fałszywe i niewiarygodne?

oznacz moderatorów

profitools
#10 Popularyzator

@Krekels Jam już w wieku +40, używam od dwóch lat Szampon Joanny, akurat najtaniej zwykle znajduję na Allegro. Wybrałem go naówczas kierując się właśnie opiniami na temat produktu, że lepszy od znacznie droższego reklamowanego w TV. Tamtego nawet nie próbowałem, bo ten spełnia moje oczekiwania, więc po co przepłacać 😉 

Aha, nie jestem AI 😛

oznacz moderatorów