anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy raport GNC

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

przeglądam sobie najnowszy raport odnośnie gwarancji najniższej ceny i masa moich produktów ma w tej kolumnie napisane false: "Offer is the cheapest from all offers fulfilling Best Price Guarantee criteria | Oferta jest najtańsza wśród spełniających warunki Gwarancji Najniższej Ceny".

Natomiast nie jest to prawda, moje oferty są najtańsze na rynku, więc z czego może wynikać "false" w tej kolumnie? 

Dziękuje z góry za odpowiedź,

Pozdrawiam @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo Wyślij mi proszę zrzut ekranu z tego widoku, gdzie widnieją informację, o których wspominasz. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec

SIEMIECzoo_1-1784015311330.png

tak to wygląda

oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo nie, nie ma możliwości, aby to zmienić, bo ta informacja pochodzi z naszego systemu, ale żebyśmy mogli dokładnie sprawdzić o jakie oferty chodzi, czy możesz przesłać mi zrzut na którym będą widoczne ich numery? 

Ola
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec

W sensie ja nie proszę, żeby coś zmienić ja pytam o to dlaczego jest niepoprawna informacja w jednej z tabelek. Moja oferta jest najtańsza na allegro i w każdym innym miejscu, a napisane jest, że nie jest najtańsza.  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Seller ID | ID sprzedawcyProduct is price monitored | Produkt monitorowany cenowoOffer price does not deviate from the product average price | Cena oferty nie odbiega od średniej na produkcieOffer is the cheapest from all offers fulfilling Best Price Guarantee criteria | Oferta jest najtańsza wśród spełniających warunki Gwarancji Najniższej Ceny
119598163TRUETRUEFALSE
119598163TRUETRUEFALSE
119598163TRUEFALSEFALSE
119598163TRUETRUETRUE
119598163TRUETRUEFALSE
119598163TRUETRUEFALSE
119598163TRUETRUEFALSE
119598163TRUETRUEFALSE
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo podaj mi proszę numer tej oferty. 

Ola
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec

119598163

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo dziękuję. Poprosiłam już zespół o weryfikację Twojej oferty, więc jak tylko dostanę odpowiedź na Twoje pytanie, wrócę tutaj z info. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo numer, który mi podałeś jest błędny. Nie ma takiej oferty w naszym systemie. 

Ola
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Tak przepraszam ze złej kolumny skopiowałem: 15901870145

Pozdrawiam @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo 

Konsultuję to i wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SIEMIECzoo Nie, czekamy jeszcze informacje w Twojej sprawie. 

Ola
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

SIEMIECzoo
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów