anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O Allegro Gadane

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

Witajcie,

Niniejszy wątek powstał w celu zebrania w jednym miejscu wszystkich dyskusji i propozycji związanych z Allegro Gadane: strukturą, wyglądem itp. To tutaj jest właściwe miejsce na umieszczanie sugestii zmian, postulatów pytań i uwag dotyczących serwisu https://spolecznosc.allegro.pl.

Wcześniej tego typu wątki pojawiały się w komentarzach pod wpisami na naszym Blogu, jednak ze względu na brak kilku istotnych funkcjonalności taka metoda nie zdała egzaminu.

Docelowo, jeżeli takich spraw będzie wiele i ich liczba będzie się utrzymywać przez dłuższy czas, przeanalizujemy założenie osobnego forum poświęconego tej tematyce.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
215 ODPOWIEDZI 215

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere  ale ja w tą gierkę gram od wielu lat, wtedy kiedy Opera była wspierana. Nie dogadamy się bo ja nie pędzę za nowinkami...jak coś stare a dobre to jestem wierna😋

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba Tu nie chodzi o pogoń za nowinkami tylko o responsywność, konfigurowalność, zbalansowane zużycie zasobów i minimalny apetyt na metadane.

Gdzie jak gdzie, ale w IT używanie starego, nieaktualizowanego softu to nie jest dobry pomysł.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere Z IT niewiele mam wspólnego

Lisek jest aktualizowany i chrome chyba też? Skonfigurowane mam pod swoje potrzeby i nie narzekam stad moja niechęć do zmian

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba Firefoksa to może i masz skonfigurowanego, ale Chrome'a... polemizowałbym, bo to ma w ustawieniach 5 opcji na krzyż:D
Chrome to nie jest przeglądarka, którą konfiguruje użytkownik - to jest przeglądarka, która konfiguruje użytkownika🤣

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere  ale chrome to jedyna przeglądarka na której moja gierka chodzi w sumie bez zastrzeżeń.😋

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba A na Firefoksie już nie chodzi bez zastrzeżeń?;>
Skąd wiesz że jedyna, skoro nie próbowałaś Vivaldiego?

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere  Na lisku zacina się, czasami w ogóle nie ładuje się, muli i wiele zastrzeżeń miałam nie tylko ja ale i współgracze. Gram już ładnych parę lat więc wiem co mówię. Po co mi więc nowe próby kolejnej przeglądarki skoro mam to co chce?

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba Tego nie da się wytłumaczyć - musisz spróbować, żeby się dowiedzieć:D

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere  Nic nie muszę 😁 a tym bardziej próbować tego czego nie potrzebuję. To co mam w zupełności mi wystarcza.

A czas na próby wole przeznaczyć na grę 😎

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba Skąd wiesz, że nie potrzebujesz, skoro nie próbowałaś? Może to jest właśnie to, czego potrzebujesz. Tylko jeszcze o tym nie wiesz, bo nie spróbowałaś🤣

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Knowhere  Ja jestem już dużą dziewczynką i zaręczam Cię, że wiem czego potrzebuję🤣 nawet jak czegoś nie próbowałam 🤣

Knowhere
#21 Demiurg#

@ifonka-zaba Dobra, dobra, bujać to my, a nie nas:D W takie bajki to wierzyłem, ale jak byłem mały😂

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@Vryko, a ja nie spotkałem Sołtysa na FB, jak to jest, ukrywa się? za wysokie progi? 😮

oznacz moderatorów

Vryko
#18 Luminarz#

Jakbyś szukał po frazie "sołtys fejsa" to może być i znalazł.. 😉

konto zamknięte
Nie dotyczy

Jest tylko grupa, czyli, że FB ma tysionc sołtyzuf 😮

oznacz moderatorów

Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

No to ja chcę Mydło.

Nie byłam, nie czytałam, nie pisałam - ale z wypowiedzi Pamiętających wnoszę, że było fajnie, taki Hyde Park.

Zaznaczam - to sugestia, a nie Po Stu Lat😊 Za sto lat będę miała sto czterdzieści dziewięć i coś mi się widzi, że nie doczekam.

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Kasiulki2 Popieram Mydło !😃

Wiele Cię ominęło,że nie byłaś, nie czytałaś, nie pisałaś...szkoda,że chyba to se ne vrati😭

Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@ifonka-zaba 

Czytałam opowieści, wspomnienia... Tęsknotę widzę, tęsknotę czuję. I rozumiem, bo sama bym się chciała powygłupiać, a tutaj jakoś niezręcznie.

"Zapytaj Społeczność" - czyli jak nie pomagasz, to sio. Tylko rzeczowe wypowiedzi - aż dziw, że emotikony podłączyli.

A ludzie i tak się wygłupiają - ja też - z pełną świadomością łamania Przenajświętszego Regulaminu. Bo nie ma gdzie się powygłupiać, plac zabaw zamknięty na kłódkę. Gorzej nawet - plac zabaw nie istnieje.

Dzieckiem się urodziłam i dzieckiem umrę, dlatego chcę plac zabaw! Zjeżdżalnia i huśtawki opcjonalnie, ale duża piaskownica musi być po prostu.

TUP!😁

oznacz moderatorów

ifonka-zaba
#14 Krzewiciel#

@Kasiulki2 W  całej rozciągłości popieram. Też dzieckiem się urodziłam i tak mi jakoś zostało. Nawet z wyglądu jesteśmy jednakie😂

"Zapytaj społeczność" - tyle,że ta społeczność to była onegdaj. Teraz to jest my i oni

Kasiulki2
#17 Koryfeusz#

@ifonka-zaba 

Pierwsza myśl: IFONKA, DAJ PYSKA!!!

I tak mi się zdaje, że to właśnie jest (a raczej było) Mydło. Tutaj to niezabardzotenteges tekst, choć szczery. Ale co mi tam, nieletniej nic nie zrobią 😆

A że w PESELu wczesny Gierek - to pomyłka, proszę Wysokiego Sądu!

oznacz moderatorów