Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
Niniejszy wątek powstał w celu zebrania w jednym miejscu wszystkich dyskusji i propozycji związanych z Allegro Gadane: strukturą, wyglądem itp. To tutaj jest właściwe miejsce na umieszczanie sugestii zmian, postulatów pytań i uwag dotyczących serwisu https://spolecznosc.allegro.pl.
Wcześniej tego typu wątki pojawiały się w komentarzach pod wpisami na naszym Blogu, jednak ze względu na brak kilku istotnych funkcjonalności taka metoda nie zdała egzaminu.
Docelowo, jeżeli takich spraw będzie wiele i ich liczba będzie się utrzymywać przez dłuższy czas, przeanalizujemy założenie osobnego forum poświęconego tej tematyce.
Pierwsza myśl zawsze najlepsza 😘 Daję, daję pyska a jakże. Teraz po nocy to admiralicja śpi i nawet nie zauważy 😋
A jak zauważy to może dojdzie do wniosku, że lepiej zrobić Mydelniczkę cobyśmy nie mydlili w każdym wątku.
Masz nosa...coś podobnego działo się na Mydle.
Z moim peselem też ktuś - cuś namieszał. Tak czy siak to tylko cyferki.
Cmoook! 💋
A co tam!
Po przyjacielsku, żeby nie było 😄
To Mydło (czy Mydelniczka, bo teraz już nie wiem, jak się naprawdę nazywało) to musiało być zarąbiste miejsce.
Co do mydlenia gdzie popadnie: jeden z wkurzonych (słusznie wkurzonych na prowizję od wysyłki) członków społeczności zgłosił, że mu wypowiedzi na Gadane znikają. Okazało się, że nie znikają - są przenoszone do właściwego wątku.
Co zrobić z wygłupami dwóch szalonych babuff, JEŚLI NIE MA WŁAŚCIWEGO WĄTKU i nie ma gdzie przenieść? Skasować? To śfiństfo by było.
A teraz dla odmiany poważnie będzie.
Panie Macieju Szanowny, powyższe wygłupy służą dwóm celom: są nie tylko wyrazem radości życia i rozładowaniem emocjonalnego napięcia, ale są także istotną częścią postępowania dowodowego mającego na celu wykazanie zasadności przywrócenia Mydła/Mydelniczki, ponieważ istnieje na nią zapotrzebowanie społeczne.
Howgh!
(żeby tak całkiem poważnie nie było)
@Kasiulki2 napisała: "(żeby tak całkiem poważnie nie było)"
W sieci jest stanowczo za mało kwejków, pudelków i demotywatorów. Facebook, wykop i tiktok już nie wystarczą, trzeba zmienić forum platformy sprzedażowej w kolejnego 4chana.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Jeśli w naszej z Ifonką dyskusji zauważyłeś coś z Pudelka, to masz bujniejszą wyobraźnię ode mnie (a ja nie narzekam). Tak bujną, że ociera się o urojenia.
Pozwolę sobie zacytować eksperta: Na jakie atrakcje mogą liczyć pracownicy polskich, nowoczesnych korporacji? Coraz częściej organizuje się tzw. pokój rozrywek (chillout room)
Room, rozumiesz? Nie cały building jest chiilout, tylko jeden room. Tego chcę - nie zmienić, tylko dodać. Po x godzinach studiowania wykresów, tabelek, analiz czy opasłych tomiszcz z napisem "edycja sądowa" człowiek ma czasem ochotę rozebrać się do rosołu, wybiec na ulicę i drzeć pyska ile wlezie. Odreagować po prostu. Do takiego odreagowania Mydelniczka byłaby idealna.
Czasem warto rozpiąć ten guzik pod szyją, bo dusi. Poczucie humoru dusi, a bey poczucia humoru z człowieka się robi stara ciotka, co to ubrana na czarno siedzi na kanapie i ma za złe.
@Kasiulki2 "Po x godzinach studiowania wykresów, tabelek, analiz czy opasłych tomiszcz z napisem "edycja sądowa" człowiek ma czasem ochotę rozebrać się do rosołu, wybiec na ulicę i drzeć pyska ile wlezie."
W którym mieście takie "iwenty"?😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere załapałbyś się na ten rosołek?🤣
@ifonka-zaba Ja tak średnio przepadam za rosołkiem, z reguły nie jadam😂
😂No cóżeś Ty...niedziela bez rosołku?😦
No chyba,że boisz się tego co przed rosołkiem o czym @Kasiulki2 wspominała😜
Ja to myślę, że to działa na odwrót.
Nie wtedy jest rosołek, kiedy niedziela. Wtedy jest niedziela, kiedy rosołek...
Przed rosołkiem należy się zawsze oblizać i powiedzieć "mniam!". A potem jest gorrrrrąco😥
@ifonka-zaba Tego co przed rosołkiem?🤔 Setki?🤣
@Knowhere przed rosołkiem Kasiulka pisała o rozbieraniu🤣
Nie powiem, bo to tylko ochota.
Nie naprowadzam na dzielnicę, broń mnie Ponbucek!
W sieci jest mnóstwo miejsc, w których można się wydurniać do woli. Nie ma żadnego powodu, żeby tworzyć kolejnego karachana na platformie służącej do kupowania i sprzedaży.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Ależ nikt nikomu nie broni łazić po jakichś Szajsbukach czy inszych stronach jak lubi się wszędzie logować.
A dla reszty zwolenników platformy sprzedażowej przydało by się miejsce do zluzowania gumy w majtach
No... Jak się ma duży brzuch, to guma ciśnie. Wiem coś o tym😡
@Kasiulki2 Miejsce do mydlenia nazywało się Mydelniczka i zawierało ostrzeżenie coby uważać na pianę/mydlenie 😁
Ale wszyscy gadali na to Mydło, bo Mydelniczka jakoś za długo było.
Było też Dom i Rodzina popularnie zwane DiRem albo jeszcze dosadniej maglem. Tam też się mydliło ale nie tak całkiem.
Czy nas da się skasować? Ha tfu!!! wypluj skasowanie
Tfu, tfu, tfu! Nie kasuje się materiału dowodowego, nie wolno!
Chcę to zobaczyć. Chcę, żeby wróciło. Będzie fajnie 👍
A właśnie! Gdzieś mi się przewinął ŻiP. Co to był ŻiP?
Żenująco i Pretensjonalnie? Brrrrr...
😂 ŻiP to Żale i Płacze tego oficjalnie na allu nie było ale tam się odsyłało tych co płakali