anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O co znowu chodzi Allegro?

MMOStock
#11 Animator

Witam, ponownie usuwacie aukcje i odłączacie od katalogu, bez żadnych wyjaśnień o co chodzi, Usuneliście aukcje które tworzyły produkt, od momentu wystawienia ani razu nie było nic modyfikowane, czemu aukcej zostały usunięte ?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
17929573967 -  w jaki spsób ta aukcje narusza prawo? lub w jaki sposób była źle połączona z katalogiem skoro to ona ten katalog stworzyła ?

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

MMOStock
#11 Animator

Prosze o natychmiastowe znowienie aukcji które sa zgodne z regulaminem i nigdy nie były edytowane, ktoś edytuje mój katalog aukcji a wy je usuwacie z automatu   @la_nika @nat_not @_HolaOla_   17929573967 , 17934318129,, 17942240944 ,17205382478, kilka dni temu była ta sama sytuacja i znowu mnie przepraszaliście..... i znowu to samo

oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@MMOStock wyjaśniam już usunięcia tych ofert z zespołem, więc jak tylko otrzymam informacje w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

Czy można zgłosić użutkownika Allegro, który nagminie zgłasza aukcje bezpodstawnie, wy je kasujecie, i w 99% przypadków przepraszacie za błędy, w tym miesięcu mam z 8 takich spraw, to już uporczywe nękanie firmy.... nie może być tak że 1 osoba notorycznie zgłasza poprawnne aukcje a wy bez weryfikacji je usuwacie, potem słysze tylko przeorsiny, i 0 rekompensat za wasz błąd, co mi po przeprosinach????  mam ich od was już setki w mailach.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MMOStock tak, podaj mi proszę login tego konta wraz z linkiem do tego wątku i prześlij zgłoszenie na adres spolecznosc@allegro.com

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

Takiego  wątku nie ma pytam się o taka mozliość teraz bo to zaczyna być strasznie irytujące, a osoba która od roku zgłasza moje aukcje, za które Wy potem przepraszacie to ta sama osoba której mieliście zablokować konto za zmowę cenową, a tak sie nie stało, użytkownik (edycja), notoycznie zgłasza aukcje bez żadnej podstawy i jak Pani sama wie, nawet tutaj z prawie każdym przypadku słyszę "Przepraszamy za działania zespołu" itd...

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MMOStock Twoje oferty nie zostały usunięte, tylko otrzymałaś upomnienie (bez konsekwencji) za wykorzystanie w każdym tytule słowa "gold". Jeśli je usuniesz, sytuacja nie będzie się powtarzać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

Czemu mam usuwać słowo Gold, skoro w aukcji dodaje Gold ? skoro oferuje Gold jako gratis do zamówienia, to mam prawo to umieścić w opisie i w tytule czy tego też zabraniacie? ten gratis dostaje każdy w takiej samiej ilości, a aukcje zostały usunięte, tylko je wznowiłem... a tak to wyglądało wrzucam zdjęcierv.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MMOStock w takiej sytuacji umieść proszę informacje o tym także w opisie oferty, a nie tylko tytule. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

Przeciez w każdej aukcji jest informacja w Opisie, ile golda jest gratis prosze to sprawdzić, aukcje nie bły edytowane ani razu od wystawienia, ta informacja jest od początku aukcji....... w opisie każdej aukcji mam napis + 100.000 Golda Gratis, nawet tego nikt nie sprawdza?

Wy ciągle popełniacie błędy, usuwacie aukcjie, Pani twierdzi że nie zostały usunięte, a ja mam dowody że zostały bo musiałem je wznawiać, potem Pani twierdzi że mam usunąć słowo Gold, nie sprawdzając że w każdej ofercie jest napisane że Gold jest gratis, ciągle macie jakieś ale... a ja ciągle mam wszystko wystawione poprawnie.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MMOStock przykładowo w ofercie: 17930767449 gdzie ta informacja jest w opisie tej oferty? 

Zrzut ekranu 2025-10-14 o 11.24.58.png

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

To jedna oferta, a usuneliście 4 ? w takim razie czemu?  fakt ta nie ma tego

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@MMOStock tutaj kolejny przykład 17205382478 i jej opis: 

Zrzut ekranu 2025-10-14 o 11.50.13.png

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MMOStock
#11 Animator

Czy Allegro przewiduje rekompensaty za znaczącą ilość błędów  pracowników , krzywdzące Firmę ? czy to trzeba zgłosić do UoKIK? bo mam powoli dość waszych bezpodstawnych oskarzeń. 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

w takiej sytuacji umieść proszę informacje o tym także w opisie oferty, a nie tylko tytule.

@_HolaOla_ tak z ciekawości - gdzie takie coś jest opisaNE W WASZYCH "ZASADACH"

oznacz moderatorów