Witam, dziś zauważyłem, że jedna z naszych ofert została zakończona, w moim asortymencie, przy tej ofercie pojawiła się informacja popraw błędy. Próbując ją znów aktywować, pojawiła się możliwość połączenia z produktem, wszystkie parametry się zgadzają, ale wyskakuje komunikat:
"Wystąpił błąd - Nie połączysz oferty z wybranym produktem. Produkt nie pasuje do oferty i został już wcześniej odłączony. Wybierz inny produkt."
W katalogu to my stworzyliśmy ten produkt, to są nasze zdjęcia, my jesteśmy producentem. Jedna z naszych pierwszych ofert, pracuje od lat. Nagromadziła mnóstwo pozytywnych recenzji o produkcie, do tego stopnia że konkurencja notorycznie się do niej podpina i sprzedaje swój inny produkt.
U nas to początek sezonu wiec z pewnością, z sporo naszych stałych klientów będzie szukać tej oferty.
Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji oraz o pomoc co mogę ewentualnie poprawić, aby oferta znów była aktywna.
Zapytanie dotyczy oferty nr: 8749657965
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@magazyneurositex Proszę, dodaj również zrzut ekranu obejmujący wspomniany komunikat. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Produkt był stworzony jeszcze przed wprowadzeniem katalogów produktów, kilka lat temu, w miedzy czasie zmieniłem tytuł bo pojawiła się taka możliwość, co zmiany koloru nie wiem skąd ta rozbieżność ale to jest ten sam produkt. Do wczoraj nie było problemów dziś nie można jej połączyć.
@magazyneurositex dzięki za podesłanie zrzutów. Odblokowaliśmy możliwość połączenia oferty z produktem. Jednak zanim to zrobisz, popraw proszę te różnice, które były wskazane (ostatni zrzut), w innym przypadku oferta znowu może zostać odłączona.
Bardzo dziękuję za pomoc. Różnice poprawie. Pozdrawiam.