Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
w moim salescenter allegro nie ma właczonych tych operatorów ?:(Dlaczego ?A od dzisiaj maja byc wpłaty i wyplaty wg. nowych operatorów ,takiego otrzymałam maila.
Otzrymalam takiego maila od allegro
W zakładce Środki i historia operacji zobaczysz operatorów:
PayU
Przelewy24.
Jednak od teraz pieniądze ze sprzedaży będą wpływać jedynie na saldo operatora Allegro Finance, znajdziesz je pod nazwą PayU – Allegro Finance i Przelewy24 – Allegro Finance.
@mmfashion2 Nie rozumiem, o co pytasz? Masz aktywne rachunki do wypłat i wszystko jest w porządku.
W mailu masz opisane wszystko, co się zmieni i jak to będzie wyglądać:
"Do tej pory wpłaty, wypłaty i zwroty pieniędzy na Allegro obsługiwali wyłącznie operatorzy PayU i Przelewy 24. Teraz Allegro Finance będzie obsługiwać wpłaty, wypłaty i zwroty pieniędzy na Twoim koncie Allegro.
Co to dla Ciebie oznacza:
W zakładce Środki i historia operacji zobaczysz operatorów:
PayU
Przelewy24.
Jednak od teraz pieniądze ze sprzedaży będą wpływać jedynie na saldo operatora Allegro Finance, znajdziesz je pod nazwą PayU – Allegro Finance i Przelewy24 – Allegro Finance.
W zakładce sprawdzisz też historię operacji i wygenerujesz zestawienia dla operatora Allegro Finance, pod nazwami:
Nie zmieniliśmy sposobu, w jaki wypłacasz i zwracasz pieniądze ze sprzedaży.
Nie mam wlaczonych nowych operatorów
@mmfashion2 Wyślij zrzut ekranu z sales center.
@mmfashion2 Weryfikuję sprawę.
@mmfashion2 Czy na pewno jesteś zalogowany na swoje konto mmfashion2?
Wykonaj jeszcze poniższe kroki:
- Wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka).
- Sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
Jestem na swoim koncie mmfashion2 ,teraz sa przelewy 24 allegro finanse ale nie ma pay
allegro finanse
Na apce sales senter mam tak samo i na 3 kompach też, doszło przelewy 24 allegro finanse ale brak przelewy payu allegro finance
@mmfashion2 nie dostałeś jeszcze żadnej wpłaty na PayU Allegro Finance, dlatego jeszcze nie widzisz tego salda.
Dziekuję bardzo za ta informację 🙂 ,Pozdrawiam Marzena
@N_Nitka28 ogólnie to chce też dopytać przy okazji wątku co ta zmiana na celu po za tym, że teraz moja Szefowa będzie dopytywać skąd dodatkowe 2 pozycję przy wypłacie środków ? 🙂
@sklep_solpio Dzięki udostępnieniu operatora Allegro Finance cały proces jest uproszczony.
czyli ten widok się zmieni ?
PayU − Allegro Finance
0,00 zł
zarezerwowane
0,00 zł
PayU
0,00 zł
zarezerwowane
0,00 zł
Przelewy24 − Allegro Finance
0,00 zł
zarezerwowane
0,00 zł
Przelewy24
0,00 zł
zarezerwowane
0,00 zł
i zostanie samo allegro finance ? 🙂
@sklep_solpio Jeśli nie otrzymałeś jeszcze maila w tej sprawie to cierpliwości. Ta funkcjonalność jest włączona sukcesywnie.
Będzie widoczne jedynie:
PayU – Allegro Finance i Przelewy24 – Allegro Finance.
@N_Nitka28 chciałem tylko doprecyzować 🙂 czytałem artykuł i wnioskuje, że te rozbicia są tylko jednorazowe jutro już będzie tylko allegro finance 🙂
@sklep_solpio Jasne! 😉
ja nie mam żadnych zmian Tak jak było tak jest
@sklep_solpio tak allegro wygryzie PayU i P24 zastąpi swoją usługą Allegro Finance kilka milionów prowizji jakie płacili zostanie w kieszeni 😄
Analogicznie będzie z DPD, UPS z czasem jak już rozwiną sieć One Box Kurier, pożegnają ich i zastąpią swoim przewoźnikiem 😄
@N_Nitka28 Czyli mamy rozumieć że tylko nazwa się zmieniła?
Weryfikacja kont o obcych operatorów jest nadal konieczna?
To po co te zmiany? Czy komuś nowe stanowisko trzeba było utworzyć?