Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak dodać do metod dostawy: odbiór w punkcie DPD
tylko nie ten allegro, tylko na własnej umowie?
@BikeOutlet_pl Umowę własną dodasz w Ustawieniach zamówień. Jednak będzie ona dotyczyć jedynie wysyłki przez Wysyłam z Allegro. W przypadku jeżeli chcesz wysyłać paczki po za naszym systemem, nie będzie możlwiości udostępnienia metody dostawy.
jaki jest powód tego że nie mogę udostępnić takiej formy dostawy?
@BikeOutlet_pl Ta metoda nie jest dostępna przez WZA i jest to decyzja biznesowa. Tutaj znajdziesz listę metod z dostawą do punktu, z których możesz skorzystać przez WZA na umowie własnej:
Oczywiście, możesz wysyłać tą metodą, jednak korzystając z innego narzędzia nadawczego.
ależ ja nie chcę udostepniać jej przez WzA, tylko na umowie własnej, ale jak skoro nie ma takiej opcji?
jak mam "wysyłać tą metodą, korzystając z innego narzędzia nadawczego" skoro nigdzie nie ma możliwości wyboru takiej formy dostawy?
@BikeOutlet_pl Punkt DPD Pickup możesz udostępnić kupującym na umowie Allegro.
ale ja nie chcę na umowie allegro, nie chcę na wza, chcę na własnej umowie. dlaczego nie ma takiej możliwości?
@BikeOutlet_pl Ponieważ taką podjęliśmy decyzję, o czym już pisała wyżej Wiktoria.
słabe wytłumaczenie, no ale czegoż ja się spodziewałem 🤦🏿, do tego nas już przyzwyczailiście..