Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
siema siema
takie pytanie mam, allegro zablokowało mi konto powołując się na regulamin i coś tam z PayU (coś o praniu pieniędzy XDDDDDD, mam 16 lat i na pewno piorę 3000zł tak tak). Wczoraj mi odblokowali po moich natrętnych prośbach środki, bo miały być odblokowane dopiero 17 października, więc po prośbach i staraniach odblokowali środki, od razu wczoraj poprosiłem o odblokowanie sprzedaży i ogólnie całego konta.
Więc pytania,
Czy jest duża szansa na odblokowanie skoro i tak już odblokowali środki?
Czy odpowiedzą mi w weekend czy to raczej niemożliwe, wcześniej odpowiadali mi raz na dzień równo o 13 pn-pt, a po ustawienia priorytetu odpowiadali co pół godziny 😦 czyli się da.
dzięki za wszystkie odpowiedzi haha milego weekendu
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@nikodem190509 cześć! Odpowiadając na Twoje pytania:
1) Odblokowanie środków nie jest równoznaczne z tym, że sprzedaż zostanie też odblokowana. To zależy od tego, czy przejdziesz poprawnie przez weryfikację Działu Bezpieczeństwa. W korespondencji otrzymasz informację, jakich danych potrzebujemy.
2) Tak, odpowiedź możesz otrzymać także w weekend 🙂
Wysłałem dowód co mam więcej wysłać. Rozpisałem tez jak sprzedaję. Czemu nikt od 3 dni nie odpisuje
Tam w Dziale bezpieczeństwa mają swoje zasady i nikt ich nie goni .Ty masz czekać na swoją kolej .
No wlasnie ze nie, Pani doradczyni z czatu ustawiła priorytet i odpisywali co chwilę.
@nikodem190509 podaj numer korespondencji, poproszę o pilną odpowiedź
175543348006824480
Bardzo Ci dziękuję 🙂
@nikodem190509 poprosiłam o priorytet dla Twojej sprawy
Dziękuję !!!!!
Siema, oszukujesz ludzi sprzedając podrobione karty pamięci z fałszywa pojemnością i prawdopodobnie również podrobione elektronarzędzia. Myślę, ze nie odwieszą Ci tego konta, a przynajmniej nie powinni.
Siema, nie sprzedaję podróbek. Zachęcam do zakupu po odblokowaniu - sam się przekonasz 😄
Dzięki, ale na aliex.. gdzie zaopatrujesz się w towar mogę kupić te karty 10 razy taniej, więc nie będę przepłacał.
kup to zobaczysz