anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odjęte 100 pkt za brak pytań od kupujących i dyskusji

meduza
#12 Orędownik

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

ScreenHunter_2807 Mar. 12 10.14.jpg

Nie mam pytań od kupujących, nie mam dyskusji  i zostaję za to  ukarana odebraniem 100 pkt

Kto mi wytłumaczy  - gdzie tu logika?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@meduza nie ma logiki, wielu tu pisze i ma ten sam problem 😄 

nortimj
#11 Animator

Poproś znajomka o zadanie pytania i na nie odpowiedz.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@meduza 

Rzeczywiście, obecnie tak to wygląda. Natomiast widzę, że @nortimj ma sugestię, która wiem też, że działa.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik

wiem że tak można - ale wymaga to poprawy - bo w tej chwili sprzedawca jest karany za brak pytań i dyskusji

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@meduza 

Pewnie, zgadzam się. Dlatego przekazałem taką sugestie do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Naprawdę??? Ja tu kilka razy widziałam wpisy ludzi od których znajomi gdzieś tam z daleka nawet nie wiedząc od kogo kupują coś kupili i skończyli z blokadami. Kto zagwarantuje, że za jakiś czas nie wykryją powiązania i nie pójdzie blokada za zwykłą wiadomość? 

Już chyba lepiej jest jak ktoś z tego forum reaguje i zada jakieś pytanie do pierwszego lepszego przedmiotu... 

Jednak to nie powinno tak działać, nie powinniśmy być zmuszani do takich działań...

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@meduza To jest kara za tzw "cichy chód po ulicy"

oznacz moderatorów