Odrzucone oferty

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Mam takie pytanie. Dlaczego mona oferta jest ciągle odrzucana z powodu tytułu, a aukcja konkurencji (15183503675) o tym samym tytule przeszła i jest widoczna

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Bo na Ciebie może już ktoś doniósł a na niego jeszcze nie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Graf-Tech-sdk Skonsultuję to z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z dopowiedzią.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mija już któryś dzień i nadal nie ma odpowiedzi. może UOKIK wypowie się w tej kwestii dlaczego taki potentat jak Allegro stosuje podwójne standardy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Graf-Tech-sdk niewykluczone że konkurencja miała oferte wystawioną zanim allegro zaczęło je weryfikować. Weryfikacje ofert rozpoczeto relatywnie niedawno

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie jestem pracownikiem Allegro żeby sprawdzać oferty konkurencji lub jakiekolwiek oferty, nie pobieram za to żadnego wynagrodzenia za zgłaszanie ofert, oczekuję jedynie równego traktowania i wykonywania czyli albo znikają wszystkie oferty z niedozwoloną nazwą albo moja jest dopuszczona do obrotu. Jest wtorek, w czwartek wyślę zgłoszenie do UOKIK o naruszeniu przepisów o nierównym traktowaniu podmiotów.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Graf-Tech-sdk Proszę, dodaj zrzut ekranu wiadomości, jaką otrzymałeś w sprawie tej oferty.
Moderatorka