Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie. Dlaczego mona oferta jest ciągle odrzucana z powodu tytułu, a aukcja konkurencji (15183503675) o tym samym tytule przeszła i jest widoczna
Bo na Ciebie może już ktoś doniósł a na niego jeszcze nie.
@Graf-Tech-sdk Skonsultuję to z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z dopowiedzią.
Mija już któryś dzień i nadal nie ma odpowiedzi. może UOKIK wypowie się w tej kwestii dlaczego taki potentat jak Allegro stosuje podwójne standardy.
@Graf-Tech-sdk niewykluczone że konkurencja miała oferte wystawioną zanim allegro zaczęło je weryfikować. Weryfikacje ofert rozpoczeto relatywnie niedawno
Nie jestem pracownikiem Allegro żeby sprawdzać oferty konkurencji lub jakiekolwiek oferty, nie pobieram za to żadnego wynagrodzenia za zgłaszanie ofert, oczekuję jedynie równego traktowania i wykonywania czyli albo znikają wszystkie oferty z niedozwoloną nazwą albo moja jest dopuszczona do obrotu. Jest wtorek, w czwartek wyślę zgłoszenie do UOKIK o naruszeniu przepisów o nierównym traktowaniu podmiotów.
@Graf-Tech-sdk Proszę, dodaj zrzut ekranu wiadomości, jaką otrzymałeś w sprawie tej oferty.