anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferta błędnie powiązana z produktem

MAMY ROZWIĄZANIE!
44108195
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, widziałem, że podobne wątki były poruszane i moderatorzy są w tej kwestii pomocni. Mianowicie:

Mamy na allegro ofertę sprzedaży moskitier okiennych  nr oferty 12243543794. Pod marką Invea, której jestem właścicielem. W opisie produktu widnieje nazwa marki moskitiery  Invea. W parametrach też jest wybrana marka Invea. Moskitiery naszej produkcji są dostępne w sprzedaży tylko u nas i u nikogo innego. Dodatkowo sami produkujemy do nich części do łączenia i montażu. Dlatego zgłosiliśmy do Allegro markę Invea bo te moskitiery są dostępne tylko u nas ze względu na kilka szczegółów. Jakiś inny sprzedawca podpiął pod nasz produkt swoją ofertę nr oferty 18455069378 oraz 18458206468 . W opisie swojej aukcji ma grafiki z napisami Kilka Producent, więc jeśli jest producentem to produkuje jakieś inne moskitiery prawdopodobnie swojej marki nie może produkować moskitier Invea bo nie jest firmą Invea. Zresztą nie może sprzedawać naszych moskitier  bo my nie mamy żadnych firm pośredniczących w sprzedaży naszych produktów.  Zdjęcia wskazują też, że moskitiery  w tej ofercie mają zupełnie inny system. To są zupełnie inne moskitiery z kategorii moskitiery . Niestety, moje zgłoszenia nie wnoszą żadnych zmian, zgłaszałem i przez przycisk i przez chat.

Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii. Kontaktowałem się również z tym sprzedawca jednak nie odpisuje on na moje maile i nie odbiera telefonu.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@44108195 poprosiłam o weryfikację zgodności ofert z produktem. Wrócę do Ciebie z informacją w tej sprawie. Jeżeli jesteś producentem, zachęcam także do zapoznania się z naszym programem WOP

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@44108195 odłączyliśmy oferty od produktu. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
44108195
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów