Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
pytanko mam, oferuję produkty brandu xxx na które mam 24 mcy gwarancji, moja inicjatywa to rozszerzenie gwarancji do 36 mcy (gwarancja sprzedawcy, udzielam pisemnej gwarancji do każdego produktu), chciałbym to udostępnić swoim klientom za dodatkową opłatą 1zł, czy mogę utworzyć na koncie ofertę przedłużenia gwarancji do zakupionych u mnie na Allegro produktów, technicznie > w każdej ofercie byłaby dostępna opcja "Kup razem" oferta którą klient przegląda + oferta przedłużenia gwarancji na zakupiony produkt na Allegro za kwotę 1zł, moje pytanie czy mogę stworzyć taką ofertę w której poinformuję klienta, że rozszerzenie gwarancji o kolejne 12 mcy jest za 1zł i wystarczy zakupić taki pakiet "Kup razem" stworzony do każdego produktu.
Znalazłem kilka takich ofert w kategorii np. Laptopy, moje pytanie, czy mogę utworzyć podobną ofertę jak poniżej:
https://allegro.pl/oferta/przedluzenie-gwarancji-do-laptopow-zakupionych-w-servecom-15073515685
pozdrawiam,
Damian
@damianos99 Doprecyzuję to z odpowiednim zespołem i wrócę tutaj z odpowiedzią. 🙂
Musisz tylko pamiętać, że czym innym jest przedłużenie gwarancji fabryczne , a czym innym jest gwarancja sprzedawcy. Gwarancja udzielona przez sprzedawcę nie może mieć gorszych warunków niż wynikające z ustawowej niezgodności z umową, gdyż de facto jest jej rozszerzeniem. Może bardziej opłacalne byłoby wydłużyć okres reklamacji z tytułu niezgodności z umową do tych trzech lat?