Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy oferta którą wystawiłem np w październiku, zakończona sprzedażą w listopadzie (zgodnie z regulaminem wtedy bez oplaty 1zł), wznowiona po 2 listopada będzie obciążona opłatą 1zł? Czy dotyczy to jedynie nowych ofert wystawianych w listopadzie?
@pinsplash Upewnię się i odpowiem Ci, gdy tylko zdobędę potwierdzone informacje.
@pinsplash Dostałam już potwierdzenie, że w takim przypadku nie będzie słynnej złotówki. Zmiana cennika dla kont zwykłych obowiązuje od 2 listopada, więc oferty wystawione przed tym terminem, a sprzedane już po nim, obowiązuje poprzedni cennik.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jednak chyba nie - przy cenie przedmiotu 2,4 zł podane przez Allegro widełki to min. 0,25 zł - maks. 0,75 zł. Prowizja w tej kategorii 6% minimum 0,25 zł + prowizja od paczkomatu 0,6 zł (9,99 zł x 6%) = 0,85 zł. Jak to więc jest - pytanie do moderatorów
Bo od jutra podwyżka prowizji- stąd te widełki. Jak sprzedasz dziś to ta mniejsza kwota jak jutro to ta większa (bez prowizji od kosztów wysyłki).
Bo od jutra podwyżka prowizji- stąd te widełki. Jak sprzedasz dziś to ta mniejsza kwota jak jutro to ta większa (bez prowizji od kosztów wysyłki).
Nie prowizja będzie według nowych stawek. Tylko 1zł nie zapłacisz.
Do wszystkich ofert wystawionych przed północą w dniu dzisiejszym (i wcześniej) prowizja będzie liczona wg starego (niższego) cennika, nawet jeśli sprzedaż nastąpi za kilka miesięcy. Tak informuje Allegro.
HolaOla_ a co z ofertami do wyczerpania przedmiotów? Też do zakończenia nie będzie pobierane 1zł od sprzedaży (konta zwykłe). Wiem, że od jutra nie wystawię ze zwykłego w tej opcji.
@burbonetka piszesz byle pisać, nie czytasz odpowiedzi...
pinsplash Jestem tu od dziś i niechcący zdublowały mi się odpowiedzi, ale czytam bardzo uważnie.
Zadałeś pytanie: "Tzn że ofert wystawiona na koncie prywatnym 1 listopada do wyczerpania zapasów, nawet jak sprzeda się w styczniu 2023 to bedzie bez tej słynnej złotówki?"
Masz na nie odpowiedź?
Tak, odpowiedz podala moderatorka _HolaOla_ trzeba tylko przewinąć do góry.
W podanym przypadku nie będzie tej słynnej złotówki.
@burbonetka Jeśli oferta będzie wystawiona jeszcze dzisiaj to nie naliczymy tej opłaty.