Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak w temacie, zostało nałożone ograniczenie na moim koncie z tytułu zadłużenia- i tu powstaje kolizja gdyż nie mam żadnego zadłużenia a monit który się wyświetla tyczy się innego konta allegro z którym nie mam nic wspólnego, nie mam pojęcia kto to jest... allegro nic z tym od wczoraj nie zrobiło co za tym idzie naraża mnie na straty gdyż nie mogę wystawić żadnej oferty- paranoja, nikt w tej sprawie nic nie robi...
Moderatorzy, @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o pomoc o ile to możliwe...
@alga-gps z tego co widzę, otrzymałaś już odpowiedź mailową - do dalszych wyjaśnień zachęcam bezpośrednio z działem bezpieczeństwa.
Dziękuję za odpowiedź, jak można bezpośrednio z działem bezpieczeństwa się skontaktować?
Odpowiadać na email który dostałeś.
no to już to zrobiłem 🙂 mam nadzieje że szybko rozwiązana zostanie ta przykra dla mnie sytuacja
Radzę uzbroić się w cierpliwość. DBT (dział bezpieczeństwa transakcji) to trudny przeciwnik.
@alga-gps nie sądzę, jak masz powiązanie z innym kontem, to może być miesiąc, albo nawet dożywocie
Dostałem informację taką...
dziękuję za wiadomość i przepraszam za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź.
Zweryfikowałem konto alga-gps i widzę, że jest ono wolne od ograniczeń.
Jeśli po zalogowaniu się widnieje komunikat o sankcjach, proszę o jego przesłanie jako zrzut ekranu w odpowiedzi na tę wiadomość.
No to sprawdź czy możesz wystawiać oferty.
Coś Ty dalej to samo...
Wysłałem zrzut ekranu z tym monitem... trzeba czekać
To żenujące... ktoś kto to pisze w ogóle nie czyta ze zrozumieniem, dziesiątki razy już pisałem że nie mamy z tym kontem nic wspólnego i nie mamy pojęcia kto to jest a dostaliśmy taką odpowiedź 😖 no ręce opadają, zablokowali nam konto bo ktoś obcy ma zadłużenie w allegro, dobre sobie 😖
dziękuję za wiadomość.
Rozumiem, że może być dla Pani to trudna sytuacja. Chcę wyjaśnić, że ograniczenia pojawiły się na koncie, gdyż jest ono powiązane z kontem, na którym widnieje zaległość do opłacenia.
Decyzja w sprawie dalszej współpracy z Allegro zostanie podjęta po opłaceniu należności na wskazanym wyżej koncie. Konieczny jest kontakt z Allegro z poziomu podanego konta.
@alga-gps To teraz zapytaj o definicję konta powiązanego - napisz że chcesz ustalić kogo i gdzie masz szukać. Swoją drogą sam jestem ciekaw definicji "Konta powiązanego"
napisałem tak: Proszę także o podanie "definicji konta powiązanego" - co to w ogóle znaczy, nie zostało mi wyjaśnione.
i napisałem także tak:
@alga-gps najgorsze w tego typu blokadach jest to, że nie ma możliwości kontaktu z powiązanym kontem
Raz ograniczeń nie ma, raz są. Całe DBT 😉
żenada.... proszę CD.
W żadnej z wiadomości nie informowałam, że inny użytkownik ma dostęp do Pańskich kont. W całej korespondencji informuję, że konta są powiązane. Nie ma możliwości, abyśmy konta "odłączyli".
Aktualnie właściciel konta powiązanego powinien spłacić należność wobec Serwisu.
Mam nadzieję, że ta sprawa wkrótce zakończy się w sposób pozytywny dla Pana.