anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ONE BOX od 3 dni nie odbiera paczek allegro nie reaguje

SanexHurtowBHP
#12 Orędownik#

ONE BOX od 3 dni nie odbiera paczek allegro nie reaguje brak zapewnień odbioru 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Bo interesy to można robić tylko z zaufanymi kontrahentami a tych to trudno do nich zaliczyć. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @SanexHurtowBHP. Proszę, podaj numery tych przesyłek.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

SanexHurtowBHP
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @SanexHurtowBHP. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

SanexHurtowBHP
#12 Orędownik#

wczoraj ktoś miał podjechać nie podjechać dzisiaj tez nikogo nie ma 

oznacz moderatorów

SanexHurtowBHP
#12 Orędownik#

5 dni nie potraficie skontaktować sie z odziałem i wyjaśnić tej sytuacji ? , ostania tak sytuacja przestaliście odpisywać,  przez 14 dni nie potrafiliście wsadzić paczki do paczkomatu po 21 dniach do nas wróciła  .Miasto w jakim mieszkam 200 tys. mieszkańców w mojej okolicy nikt od tygodnia nie odbiera paczek kurier one box znikł .Ile będziemy czeka tak jak ostatnio 21 dni mamy ponad 40 paczek ciągłe telefony wyzwiska .  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@SanexHurtowBHP Przepraszam, że czekasz. Ponowiłam prośbę o weryfikację sytuacji oraz interwencję w sprawie Twojej paczki. 

oznacz moderatorów

SanexHurtowBHP
#12 Orędownik#

zamówiłem w piątek one box papier ksero kurier przyjechał z towarem i zabrał przy okazji paczki mówił ze oddział nie zgłaszał mu problemu 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SanexHurtowBHP jak allegro dalej będzie tak manipulować dostawami i omijać InPosta to kiesko widzę grudzień dla Allegro Delivery, zastanawiam się czy nie zrezygnować na ten czas ze Smarta i zostawić same InPosty co roku wszystkie paczki doręczone na czas i zero reklamacji czy zapytań 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

paczkomaty InPosta stoją już w kilku miastach europy. Automaty ONE stają się wiatrołapem dla żulerni chowającej się przed milicją 😉 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

odbiór przesyłek allegro delivery leży totalnie, serwis podaje fikcyjne daty doręczeń , a towary nie są odbierane - u nas, żaden kurier z w/w dostaw nie odbiera przesyłek tego samego dnia co je przygotowaliśmy

oznacz moderatorów

7tekbar4
#9 Pomysłodawca#

Po prostu wysyłaj inpostem. 

oznacz moderatorów