Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam to samo , w InPost nie wiedzą co z tym zrobić i każą się kontaktować z Allegro. Na jutro mam umówioną rozmowę z konsultantem.
@szybkiorzel Proszę, doprecyzuj, o co chodzi?
Wg. Cennika za paczkomat InPost jest kwota 8.99 i taką zapłacili licytujący i taką przelaliście sprzedającemu . Tymczasem po zaimportowaniu danych do InPost wyświetla opłatę za przesyłkę 11,49.
@szybkiorzel Podaj numer zamówienia, o które chodzi.
Mam 20 przesyłek nie będę przecież wszystkich wypisywać . Proszę sprawdzić przez moje konto albo do mnie zadzwonić bo taka rozmowa przez pisanie będzie trwać do wiosny.
@szybkiorzel Proszę Cię, żebyś odpisywał w tym wątku, a nie tworzył nowe. Jeśli nie chcesz podawać wszystkich numerów zamówień, podaj kilka przykładowych.
Nie mam numerów przesyłek bo musiałbym opłacić 11,49 . Nr. Aukcji 17078781196 , 17079290962. Jeżeli wchodzę do inpostu z Allegro to też żąda 11,45.
@szybkiorzel W tych ofertach udostępniona jest metoda dostawy Allegro Paczkomaty InPost. Dla tej metody dostawy kwota 11, 49 zł jest maksymalną ceną, którą można ustawić w cenniku dostaw - szczegóły znajdziesz tutaj. Samodzielnie zmieniłeś cenę na niższą dodając cennik do swoich ofert?
Nic nie zmieniałem, w czasie ustawiania wyświetliło się 8,99 i to kliknąłem.
@szybkiorzel Kiedyś było 8,99 zł ale po zmianie cenników trzeba było sobie samemu je poprawić ,jak tego nie zrobiłeś to teraz dokładasz do wysyłki.