anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaty za WOŚP

szybkiorzel
#7 Wielbiciel#

Mam to samo , w InPost nie wiedzą co z tym zrobić i każą się kontaktować z Allegro. Na jutro mam umówioną rozmowę z konsultantem.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@szybkiorzel Proszę, doprecyzuj, o co chodzi? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szybkiorzel
#7 Wielbiciel#

Wg. Cennika za paczkomat InPost jest kwota 8.99 i taką zapłacili licytujący i taką przelaliście sprzedającemu . Tymczasem po zaimportowaniu danych do InPost wyświetla opłatę za przesyłkę 11,49.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szybkiorzel Podaj numer zamówienia, o które chodzi.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szybkiorzel
#7 Wielbiciel#

Mam 20 przesyłek nie będę przecież wszystkich wypisywać . Proszę sprawdzić przez moje konto albo do mnie zadzwonić bo taka rozmowa przez pisanie będzie trwać do wiosny.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szybkiorzel Proszę Cię, żebyś odpisywał w tym wątku, a nie tworzył nowe. Jeśli nie chcesz podawać wszystkich numerów zamówień, podaj kilka przykładowych.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szybkiorzel
#7 Wielbiciel#

Nie mam numerów przesyłek bo musiałbym opłacić 11,49 . Nr. Aukcji  17078781196 , 17079290962.  Jeżeli wchodzę do inpostu z Allegro to też żąda 11,45.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szybkiorzel W tych ofertach udostępniona jest metoda dostawy Allegro Paczkomaty InPost. Dla tej metody dostawy kwota 11, 49 zł jest maksymalną ceną, którą można ustawić w cenniku dostaw - szczegóły znajdziesz tutaj. Samodzielnie zmieniłeś cenę na niższą dodając cennik do swoich ofert?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szybkiorzel
#7 Wielbiciel#

Nic nie zmieniałem, w czasie ustawiania wyświetliło się 8,99 i to kliknąłem.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@szybkiorzel Kiedyś było 8,99 zł ale po zmianie cenników trzeba było sobie samemu je poprawić ,jak tego nie zrobiłeś to teraz dokładasz do wysyłki.

oznacz moderatorów