Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Takie pytanie mam, opinia o produkcie o treści "sprzedający ***** oszukał mnie na *** zl" jest zgodna z regulaminem allegro?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gdvorek to ustalcie tam sobie najpierw czy jest zgodna czy nie jest zgodna bo co konsultant to opinia.
Zadałeś mi pytanie więc odpowiadam.
Jeśli potrzebujesz pomocy to zadaj proszę pytanie. Jeśli zostałeś wprowadzony w błąd to napisz dokładnie gdzie, bo nie będę sprawdzał wiedzy każdego Doradcy, nie od tego też jestem.
@gdvorek dostałem odpowiedź na zgłoszenie, że opinia jest git.
Niestety oczywiście odpowiedzi na zgłoszenia nie posiadają identyfikatora który mógłbym tutaj wkleić.
Sprawdziłbym to, natomiast nie widzę na Twoim koncie kontaktu z nami. Reklamację na Doradcę możesz złożyć drogą mailową.
@gdvorek zgłoszenie numer 54977764
@sl-aw-ek Grzesiek nie widzi Twojego zgłoszenia, bo zrobiłeś je na innym koncie😉
@sl-aw-ek w związku z tym zgłoszeniem komentarz został usunięty.
@Syrena_zT nie został .. i nie chodzi o komentarz tylko opinię o produkcie.
Zgłosiłeś usunięcie komentarza i on został usunięty przez nas za naruszenie. Natomiast do tego zamówienia nie została wystawiona opinia o produkcie.
Podawaj na przyszłość proszę konkretne informacje tj.: numer zamówienia. Pomoże mi to przy weryfikacji.
@gdvorek no to znaczy, że inny konsultant podał mi numer zgłoszenia dotyczącego ... komentarza a nie opinii twierdząc cytuję (zgłoszenie 56127448):
"Rozumiem, że chodzi o numer sprawy/zgłoszenia odnośnie opinii produktowych? Widzę, że w dniu wczorajszym zostało założone zgłoszenie o numerze 54977764 w sprawie opinii produktowej."
22 listopada zgłaszałem tylko opinię produktową ostatnia wiadomość w sprawie usunięcia komentarza wysłałem do allegro 22 ... października.
Ale mniejsza o to, opinia o produkcie jest wystawiona do zamówienia 7fc92430-a476-11f0-b8b7-0b3835d55893
Oczywiście że nie jest, bo nie dotyczy produktu a przebiegu transakcji. Tyle.
Ech a ja potem jak chce coś kupić to wchodzę w taki katalog i widzę tę samą opinie nie opisującą produktu podpiętą pod produkty 50-ciu róznych sprzedawców. A opinii dotyczących tego konkretnie sprzedawcy, w którego ofercie akurat jestem zwykle znaleźć w tym nie mozna...
Wiwat dozwolony bałagan.
Ps. zawsze myślałam, że zgodnie z prawem wyzywać od oszustów można dopiero mając wyrok sądowy, ale co ja tam wiem, to Allegro, nadrzędne nad sądami.
W jednych komentarzach opinie o sprzedawcach lub innych produktach. W drugich komentarzach opinie negatywne na temat dostaw Allegro.
Istny dla raj dla kupującego próbującego jeszcze coś tu znaleźć...