Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powitać. Dzisiaj otrzymaliśmy e-mail o tytule: Pomóż Allegro wybrać nazwę nowego narzędzia! z adresu ariadna@panelariadna.pl o treści:
Pomóż Allegro wybrać nazwę nowego narzędzia!
Dzień dobry,
Zapraszamy do wzięcia udziału w krótkim badaniu dotyczącym nowego narzędzia dedykowanego firmom sprzedającym swoje produkty przez Allegro. Wypełnienie ankiety nie powinno zająć więcej niż 8 minut.
Wystarczy, że klikniesz poniższy link:
[edytowano]
Badanie realizowane jest na zlecenie Allegro na platformie Ogólnopolskiego Panelu Badawczego Ariadna. Wszystkie udzielone informacje są poufne i służą wyłącznie zbiorczym analizom statystycznym zgodnie z kodeksem prowadzenia badań ESOMAR oraz Ustawą o Ochronie Danych Osobowych.
Oceń propozycje nazw nowego narzędzia dla Sprzedawców, a pomożesz Allegro wybrać tę najlepszą!
Jeżeli nie obsługujesz firmowego konta na Allegro, prześlij tę wiadomość do osoby z firmy, która się tym zajmuje.
Dziękujemy!
W razie problemów z obsługą badania, lub gdybyś chciał(a) się podzielić z nami uwagami na temat ankiety, prosimy o kontakt:
ariadna@panelariadna.pl
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy to rzeczywiście jest związane z allegro? Czy to jakieś 💩?
To ankieta a te jakie by nie były warto omijać szerokim łukiem ,choć niektóre potrafią być bardzo upierdliwe i ciągle wracają.
@kolekcjoner608 😉 jakby nie patrzeć to próba wyłudzenia danych
@mirex2005 Też u mnie na poczcie się pojawiła ale mój sentyment do ankiet jest niezmienny ,jedynie w przypadkach szczególnych np. naukowych do jakiejś pracy dyplomowej.
@mirex2005 To nie jest wiadomość od nas. Dobrze, że zachowujesz czujność. 🙂 Usunęłam link do "ankiety", aby nikt w niego nie wchodził.
@w_kiwi Od was nie ale coś tu jest nie tak. Ariadna to nie jest jakiś scam, to faktyczny panel ankietowy i adres e-mail się zgadza. Przecież by nie kłamali, że robią coś na wasze zlecenie. Potrzeba wyjaśnienia, o co chodzi.
@Client:112604949 Oczywiście, rozumiem. Konsultuję dodatkowo sprawę z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar.
Czy to ankieta prawidłowa, czy nie - i tak na jedno wychodzi. NIE ODPOWIADAĆ.
To samo dotyczy ankiet Allegro - wypełniałem wiele, tylko nie wiem po co.
Allegro i tak robi swoje...
@maxr01 Nie odpowiadać, bo co? Pierniczysz coś w temacie, o którym pojęcia nie masz.