anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymaliśmy e-mail o tytule: Pomóż Allegro wybrać nazwę nowego narzędzia!

mirex2005
#12 Orędownik#

Powitać. Dzisiaj otrzymaliśmy e-mail o tytule: Pomóż Allegro wybrać nazwę nowego narzędzia! z adresu ariadna@panelariadna.pl  o treści:

Pomóż Allegro wybrać nazwę nowego narzędzia!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Dzień dobry,

Zapraszamy do wzięcia udziału w krótkim badaniu dotyczącym nowego narzędzia dedykowanego firmom sprzedającym swoje produkty przez Allegro. Wypełnienie ankiety nie powinno zająć więcej niż 8 minut.

Wystarczy, że klikniesz poniższy link:
[edytowano]

Badanie realizowane jest na zlecenie Allegro na platformie Ogólnopolskiego Panelu Badawczego Ariadna. Wszystkie udzielone informacje są poufne i służą wyłącznie zbiorczym analizom statystycznym zgodnie z kodeksem prowadzenia badań ESOMAR oraz Ustawą o Ochronie Danych Osobowych.

Oceń propozycje nazw nowego narzędzia dla Sprzedawców, a pomożesz Allegro wybrać tę najlepszą!

Jeżeli nie obsługujesz firmowego konta na Allegro, prześlij tę wiadomość do osoby z firmy, która się tym zajmuje.

Dziękujemy!

W razie problemów z obsługą badania, lub gdybyś chciał(a) się podzielić z nami uwagami na temat ankiety, prosimy o kontakt:
ariadna@panelariadna.pl 

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czy to rzeczywiście jest związane z allegro? Czy to jakieś 💩?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

To ankieta a te jakie by nie były warto omijać szerokim łukiem ,choć niektóre potrafią być bardzo upierdliwe i ciągle wracają.

oznacz moderatorów

mirex2005
#12 Orędownik#

@kolekcjoner608 😉 jakby nie patrzeć to próba wyłudzenia danych

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@mirex2005 Też u mnie na poczcie się pojawiła ale mój sentyment do ankiet jest niezmienny ,jedynie w przypadkach szczególnych np. naukowych do jakiejś pracy dyplomowej.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mirex2005 To nie jest wiadomość od nas. Dobrze, że zachowujesz czujność. 🙂 Usunęłam link do "ankiety", aby nikt w niego nie wchodził. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Client:112604949
#11 Animator#

@w_kiwi Od was nie ale coś tu jest nie tak. Ariadna to nie jest jakiś scam, to faktyczny panel ankietowy i adres e-mail się zgadza. Przecież by nie kłamali, że robią coś na wasze zlecenie. Potrzeba wyjaśnienia, o co chodzi.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112604949 Oczywiście, rozumiem. Konsultuję dodatkowo sprawę z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Czy to ankieta prawidłowa, czy nie - i tak na jedno wychodzi. NIE ODPOWIADAĆ. 

To samo dotyczy ankiet Allegro - wypełniałem wiele, tylko nie wiem po co. 

Allegro i tak robi swoje...

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

Client:112604949
#11 Animator#

@maxr01 Nie odpowiadać, bo co? Pierniczysz coś w temacie, o którym pojęcia nie masz.

oznacz moderatorów