anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

otrzymany negatyw a towar dostarczony

Techmiks
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

TomekB8204   nie poleca zakupów 

Komentarz

Zapakowany był tylko w tasme klejącą Brak oryginalnego opakowania Mam zrobione zdj lecz nie mam możliwości je tutaj dodać

Nie otrzymaliśmy żadnego zdjęcia, przedmiot zapakowany i dostarczony do klienta w terminie - kontaktowaliśmy się z klientem ale brak odzewu .

Zakupione szczypce są pakowane w opakowania zbiorcze po 6 sztuk - dlatego nie były w osobnym kartonie – w załączniku przesyłam oficjalne pismo w tej sprawie.image.png

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Dziewczyny pokażcie proszę załącznik.

Co do komentarza są to "Subiektywne" odczucia klienta i allegro nie ma na to wpływu - dopóki komentarz nie narusza regulaminu to nie zostanie on usunięty niestety.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

allegro pozwala na szkalowanie sprzedawców

największą chamówą jest fakt, że głównym czynnikiem jest ocena gwiazdowa, która ma w allegro swoje odpowiednik słowne

u ciebie znaczy poziom obsługi naganny

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@RED Nie znamy wypowiedzi kupujacego, nie znam oferty, może kupujący nie wiedział że pakowane po 6szt i nie będzie w oryginalnym opakowaniu, Ja wiem że nie musi, ale jakby była taka informacja w ofercie to nie zaszkodziła może tylko pomóc.

oznacz moderatorów

Techmiks
#9 Pomysłodawca#

Komentarz - Proszę można się z nim zapoznać...

Zapakowany był tylko w tasme klejącą Brak oryginalnego opakowania Mam zrobione zdj lecz nie mam możliwości je tutaj dodać

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@LEW433 problemem nie jest komentarz opisowy - normalny człowiek by się najpierw zapytał o nieścisłości, a potem by szkalował sprzedawcę

tu chodzi o gwiazdki i co znaczą słownie wg allegro

@Techmiks otrzymał za brak opakowania - komentarz publiczny - 1 gwiazdkę  czyli obsługę naganną

tak być ocenił oszusta, który by ci wysłał cegłę nie towar

czy to jest przyzwoite?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@RED Ale doskonale znasz dlaczego tylko gwiazdki , i nie mam na myśli tych 8-iu.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@LEW433 

czy według Twojego poziomu uczciwości - towar nowy bez opakowania to naganna obsługa?

gwiazdki na allegro definiują jakość sprzedaży, a nie jakieś dodatkowe dopiski

@Sa_nova mi też jest przykro, że @Techmiks jest posądzany o najgorsze jak np: wysłanie cegły i że wam z tego powodu nie jet przykro, bo to jest zgodne z waszymi zasadami

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pytasz co ja bym wystawił?🤔

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Techmiks możemy ingerować w komentarze jedynie w określonych przypadkach, które opisaliśmy w tym artykule. Przykro mi, jednak w tym przypadku nie będzie takiej możliwości, abyśmy podjęli działania. 

W kwestii zrzutu ekranu - został on ukyrty, ponieważ zawierał dane innego użytkownika. Proszę o nie zamieszczanie danych innych osób, które nie wyraziły na to zgody. 

oznacz moderatorów

Techmiks
#9 Pomysłodawca#

załącznik nie jest z danymi użytkownika, tylko z danymi oficjalnego przedstawicielstwa Knipex na Polske które zawiera potwierdzenie, że narzędzie nie posiada jednostkowego opakowania za które dostaliśmy negatywny komentarz.

oznacz moderatorów

BEElash
#9 Pomysłodawca#

Daj sobie spokój nic ci allegro nie usunie nam ukrainka zglosiła zwrot zażądała zwrotu środków bez odesłania towaru i oczywiscie był szantarz komentarzami i opiniami nic allegro nie zrobiło. Policiant wprost nam powiedział że alkegro jest po stronie przestępców bo to klient. Najlepsze jest to że zwrocilismy kase i tak Pani nie usuneła komentarza a na drugi dzień produkt wyladował na **piiip**. 

oznacz moderatorów

BEElash
#9 Pomysłodawca#

Nawet o#l#x zamazujecie na serio? 

oznacz moderatorów