Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
TomekB8204 nie poleca zakupów
Zapakowany był tylko w tasme klejącą Brak oryginalnego opakowania Mam zrobione zdj lecz nie mam możliwości je tutaj dodać
Nie otrzymaliśmy żadnego zdjęcia, przedmiot zapakowany i dostarczony do klienta w terminie - kontaktowaliśmy się z klientem ale brak odzewu .
Zakupione szczypce są pakowane w opakowania zbiorcze po 6 sztuk - dlatego nie były w osobnym kartonie – w załączniku przesyłam oficjalne pismo w tej sprawie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dziewczyny pokażcie proszę załącznik.
Co do komentarza są to "Subiektywne" odczucia klienta i allegro nie ma na to wpływu - dopóki komentarz nie narusza regulaminu to nie zostanie on usunięty niestety.
allegro pozwala na szkalowanie sprzedawców
największą chamówą jest fakt, że głównym czynnikiem jest ocena gwiazdowa, która ma w allegro swoje odpowiednik słowne
u ciebie znaczy poziom obsługi naganny
@RED Nie znamy wypowiedzi kupujacego, nie znam oferty, może kupujący nie wiedział że pakowane po 6szt i nie będzie w oryginalnym opakowaniu, Ja wiem że nie musi, ale jakby była taka informacja w ofercie to nie zaszkodziła może tylko pomóc.
Zapakowany był tylko w tasme klejącą Brak oryginalnego opakowania Mam zrobione zdj lecz nie mam możliwości je tutaj dodać
@LEW433 problemem nie jest komentarz opisowy - normalny człowiek by się najpierw zapytał o nieścisłości, a potem by szkalował sprzedawcę
tu chodzi o gwiazdki i co znaczą słownie wg allegro
@Techmiks otrzymał za brak opakowania - komentarz publiczny - 1 gwiazdkę czyli obsługę naganną
tak być ocenił oszusta, który by ci wysłał cegłę nie towar
czy to jest przyzwoite?
@RED Ale doskonale znasz dlaczego tylko gwiazdki , i nie mam na myśli tych 8-iu.
czy według Twojego poziomu uczciwości - towar nowy bez opakowania to naganna obsługa?
gwiazdki na allegro definiują jakość sprzedaży, a nie jakieś dodatkowe dopiski
@Sa_nova mi też jest przykro, że @Techmiks jest posądzany o najgorsze jak np: wysłanie cegły i że wam z tego powodu nie jet przykro, bo to jest zgodne z waszymi zasadami
Pytasz co ja bym wystawił?🤔
@Techmiks możemy ingerować w komentarze jedynie w określonych przypadkach, które opisaliśmy w tym artykule. Przykro mi, jednak w tym przypadku nie będzie takiej możliwości, abyśmy podjęli działania.
W kwestii zrzutu ekranu - został on ukyrty, ponieważ zawierał dane innego użytkownika. Proszę o nie zamieszczanie danych innych osób, które nie wyraziły na to zgody.
załącznik nie jest z danymi użytkownika, tylko z danymi oficjalnego przedstawicielstwa Knipex na Polske które zawiera potwierdzenie, że narzędzie nie posiada jednostkowego opakowania za które dostaliśmy negatywny komentarz.
Daj sobie spokój nic ci allegro nie usunie nam ukrainka zglosiła zwrot zażądała zwrotu środków bez odesłania towaru i oczywiscie był szantarz komentarzami i opiniami nic allegro nie zrobiło. Policiant wprost nam powiedział że alkegro jest po stronie przestępców bo to klient. Najlepsze jest to że zwrocilismy kase i tak Pani nie usuneła komentarza a na drugi dzień produkt wyladował na **piiip**.
Nawet o#l#x zamazujecie na serio?