anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PACZKOMAT SMART bez dostawy w sobote

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

witam serdecznie  wydrukowałem własnie 10 etykiet wszytskie paczkomat smart   a dwie z nich nie ma  czarnego tła i oznaczenia PWW czyli nie badą dostarczone w sobote    a bardzo ważne aby doszły na sobote 

macie jakis pomysł  co sie dzieje ?

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

serwis-texas
#21 Demiurg#

@owocowyraj 

Podaj nr zamówienia dla tych etykiet.

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

622400177431445120926163    nr zamówienia ecb30ea0-5b00-11ef-9fdf-ab1d558ad27d

622400177400714123461649  nr zamównienia 32c52bf0-59b5-11ef-b8d1-65eef292396c

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@owocowyraj 

Poczekajmy na moderację. Tak przy okazji, Inpost i tak wkłada wszystko do paczkomatu w soboty. Im bardzo zależy aby się pozbywać paczek na bieżąco. Moje paczkomaty z sklepu internetowego dochodzą w soboty chodź oficjalnie nie powinny.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@serwis-texas @owocowyraj Moje czasem też, ale to trochę kwestia przypadku - albo lokalizacji paczkomatu docelowego. U mnie kurier wozi i zabiera w soboty, ale to jest centrum Wrocławia, więc na pusto nie jeżdżą

oznacz moderatorów

NajlepszyComPL
#13 Ambasador#

Zamówienia są Smart!? Na pewno? Jeśli Klient sam płaci za przesyłkę, to nie będzie na sobotę, chyba, że wybierze/wybierzesz płatną dodatkowo opcję dostawy w sobotę.

*** SZTUCZNA inteligencja NIE DORÓWNA nigdy NATURALNEJ głupocie 😉
oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@owocowyraj Być może te dwie wygenerowałeś wcześniej? Ale nawet terminowo generowane czasem mają taki błąd, i raczej nie da się tego poprawić. Kiedyś konsultant infolinii InPost zapewniał mnie, że doręczą w sobotę, bo w systemie jest, że to Smart!, ale tak się nie stało. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Wszystkie zamówienia są smart i wszystkie zamówione dzisiaj w jednym czasie poprostu dwie z nich nie są czarne. Pierwszy raz takie coś.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj z jakiego narzędzia nadawczego korzystasz - Wysyłam z Allegro czy Manager Paczek Inpost? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Menager inpost  

Wysyłam towar latwo psujący się i paczki nie mogą leżeć przez weekend 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@owocowyraj dziękuję, w takim razie poprosiłam już zespół @InPost o pomoc. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za pomoc . Wysyłam owoce i nie mogę ryzykować ze nie dojdą na sobotę. 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@owocowyraj

Tylko że właśnie ryzykujesz. Po pierwsze usługa Paczka w Weekend nie jest usługą gwarantowaną. Po drugie w usłudze Allegro Paczkomaty Inpost, termin na jutro dostawy jest terminem deklarowanym (czyli sugerowanym, przewidywanym). Nie przewiduje się tu żadnych gwarancji odnośnie terminu doręczenia, jedynie po 30 dniach można zgłaszać zaginięcie. Po trzecie, Paczkomat, nie nadaje się do wysyłania takich rzeczy. 

oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Tak ale w praktyce  wszystkie paczki są dostarczane  wręcz wydaje mi się że  jest większa pewność  niż na tygodniu pewnie dlatego że jest ich mniej 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@owocowyraj

I tu się mylisz. Owszem większość dochodzi na drugi dzień, ale  nie wszystkie. Do tego regulamin usługi nie przewiduje w przypadku tej usługi czegoś takiego jak opóźnienia. Nie ma znaczenia czy paczka dotarła na drugi dzień, czy np. za pół roku, w obu przypadkach, doręczenia nastąpiło w terminie.

U mnie np paczkomat rzadko dochodzi poniżej tygodnia i co najmniej jeden reklamacji (odkąd istnieją Paczkomaty, to chyba tylko 4 przesyłki dostałem bez problemu).

oznacz moderatorów

owocowyraj
#9 Pomysłodawca#

Głupoty gadasz nie miałem chyba sytuacji aby paczkę  z dostawą na sobotę nie dowiezli.   Na tygodniu się zdarza alectez myślę że  z 95 procent dowodzą   

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak tak jest to czego oczekujesz, a dlaczego ważne żeby dotarły, kupujący tak chcą. Moim zdaniem zależy o czasu dostawy to.

oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

Dzień dobry, 

bardzo proszę o podjęcie kontaktu bezpośrednio z InPost poprzez komunikator czat bądź nasz formularz kontaktowy https://inpost.pl/formularz-kontaktowy - bardzo proszę o wybranie tematu "Pytanie dot. Smart Allegro". Zgłoszenie zostanie zrealizowane tak szybko jak to tylko możliwe. 

W zgłoszeniu proszę o wskazanie numerów etykiet oraz opisu sprawy. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@owocowyraj w menadżerze sprawdź czy nie zdublowaleś etykiet i czy faktycznie zamówienia są Smart.

oznacz moderatorów