Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam chciał bym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem pakietu powitalnego i jeszcze dodatkowo było plus 500zł za założenie konta ze sky Shop proszę o odpowiedź , piszę już poras kolejny a słyszałem że kontakt z allegro jest wspaniały niestety nie odniosłem takiego wrażenia
@KomokoSklep Konto, z którego piszesz jest drugim zarejestrowanym na ten sam NIP. Pakiet jest dostępny dla nowych firm, które wcześniej nie działały na Allegro.
Tak tylko że tamto konto usunołem zanim dostałem pakiet powitalny nawet tamtego konta nie aktywowałem więc dlaczego nie mogę dostać na to konto przecież zamierzam wystawić mnustwo produktów a poza tym to konto jest wystawione ze Sky Shop gdzie była mowa o 500 zł dodatkowo za założenie konta i ani pakietu ani obiecanego 500 naprawdę utrudniacie mi start z firmą a chciałbym jak najszybciej zacząć proszę się przychylić do mojej prośby o pakiet powitalny i 500 zł na dodatkowe żeczy kture zamieżam wydać też na start firmy dziękuję
@KomokoSklep "Program Powitalny skierowany jest do Użytkowników, którzy po raz pierwszy zarejestrowali w Allegro Konto Firma [...]"
Cześć, @KomokoSklep. Dopytuję o to, jednak nie mogę niczego obiecać. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
dokładnie do tych którzy zarejestrowali a ja tylko tamto konto założyłem a nie zarejestrowałem