anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pakiet powitalny

KomokoSklep
#7 Wielbiciel#

witam chciał bym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem pakietu powitalnego i jeszcze dodatkowo było plus 500zł za założenie konta ze sky Shop proszę o odpowiedź , piszę już poras kolejny a słyszałem że kontakt z allegro jest wspaniały niestety nie odniosłem takiego wrażenia 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KomokoSklep Konto, z którego piszesz jest drugim zarejestrowanym na ten sam NIP. Pakiet jest dostępny dla nowych firm, które wcześniej nie działały na Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

KomokoSklep
#7 Wielbiciel#

Tak tylko że tamto konto usunołem zanim dostałem pakiet  powitalny nawet tamtego konta nie aktywowałem więc dlaczego nie mogę dostać na to konto przecież zamierzam wystawić mnustwo produktów a poza tym to konto jest wystawione ze Sky Shop gdzie była mowa o 500 zł dodatkowo za założenie konta i ani pakietu ani obiecanego 500 naprawdę utrudniacie mi start z firmą a chciałbym jak najszybciej zacząć proszę się przychylić do mojej prośby o pakiet powitalny i 500 zł na dodatkowe żeczy kture zamieżam wydać też na start firmy dziękuję 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@KomokoSklep "Program Powitalny skierowany jest do Użytkowników, którzy po raz pierwszy zarejestrowali w Allegro Konto Firma [...]"

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @KomokoSklep. Dopytuję o to, jednak nie mogę niczego obiecać. Niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

oznacz moderatorów

KomokoSklep
#7 Wielbiciel#

dokładnie do tych którzy zarejestrowali a ja tylko tamto konto założyłem a nie  zarejestrowałem

oznacz moderatorów