Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na podstawie parametrów, które jednoznacznie definiują produkt, połączyliśmy Twoje oferty z produktami.
Takiego maila otrzymałem, po otwarciu linku widzę 2 oferty które były już wcześniej przeze mnie połączone z produktem, czyli chyba nic nie zostało połączone.
Mam pytanie do moderatorów na możliwe przyszłe zdarzenie @_HolaOla_ @msniezek @cloudcloud
Czy allegro będzie odpowiadać za to, że połączyło ofertę z produktem który został błędnie stworzony? Co jeśli allegro połączy bez mojej zgody ofertę z produktem który nie pokrywa wszystkich parametrów z mojej oferty? Np produkt gry który ma podaną wersję PL, mimo że na rynku taka nie istnieje i w ofercie mam tylko wersję angielską, a mimo to połączy bez mojej zgody z produktem z wersją PL? Allegro usunie komentarz negatywny przy niezgodności z opisem?
Nie widzę żeby była opcja porównania w przypadku połączenia bez mojej zgody z produktem, czy wszystkie parametry były takie same jak w ofercie. Połączy a ja mam od nowa w katalogu sprawdzać każdą połączoną ofertę (o ile będę wiedział które zostały bez mojej zgody połączone) czy dany produkt ma dobre wszystkie parametry, bo nie wiem które zostały usunięte/dodane błędne/podmienione na błędne? To jakiś absurd
Jeśli ma bez mojej zgody łączyć to powinno nic nie zmieniać w parametrach i być napisane że wszystkie parametry były zgodne z moją ofertą, a jeśli produkt miał mniej parametrów niż moja oferta to powinno dopisać do produktu moje parametry (nie powinno zmniejszać ilości parametrów tylko dlatego że produkt miał mniej parametrów niż moja oferta).
@konto zamknięte Skoro tak o mnie się martwisz, to po prostu możesz mi pomóc🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, a nie potrafisz poradzić sobie z broszką?🤣🤣🤣
@konto zamknięte Potrafisz potrafisz, ale w tandemie zawsze raźniej, bo co dwie głowy, to nie jedna🤣
@Knowhere, dwie głowy pomydlić, to dopiero wyczyn. Zwracam honor - potrafisz😁
@konto zamknięte No więc sama widzisz, że musisz to zobaczyć😂
@Knowhere, wrzuć nagranie, wszyscy chętnie popatrzą, a może na jakiegoś Oskara się załapiesz🤣🤣
@konto zamknięte No, thanks, nie jestem fotogeniczny, a za kamerami nie przepadam😏
Poza tym ja wolę bardziej kameralne imprezy😁
@Knowhere, a już myślałam, że ci opchnę jakąś kamerkę, mam na zbyciu taką porządną, profesjonalną😉
@konto zamknięte Aha, ciekawe do czego była Ci potrzebna😁
@Knowhere, same nudy, konferencje, operacje na jeszcze żywych ludziach😁
@konto zamknięte Konferencje, operacje... mówisz, że tak to się teraz nazywa😂
@Knowhere, jak zwał, tak zwał, a interpretować można dowolnie🙃
@konto zamknięte Prędzej zawał, a nie zwał😛
@Knowhere, Zawał? Co ci się zawala?😳
@konto zamknięte A ja wiem co tam się zawali przy tej Twojej kamerze😁
@Knowhere, jest chyba ciężka, więc może coś zawalić😁
@konto zamknięte No więc sama widzisz😛
PS PeWu😉
Tak zgadzam się 100% i nie wiem dokąd to błędne koło mknie
@_HolaOla_ nie odpowiedziałaś na najważniejsze pytanie autora - kto ponosi odpowiedzialność za błędne powiązanie oferty z produktem? Czy Allegro usunie negatywny komentarz i pokryje koszty obsługi zwrotu?
@dawal50 @myslenie-szkodzi Nie powiązujemy automatycznie oferty z produktem, jeżeli parametry nie są zgodne w 100%. Jeżeli zaakceptujecie sugestię powiązania lub wybieracie produkty w procesie wystawiania/edycji oferty, wówczas wyrażacie zgodę na umieszczenie parametrów produktu w Waszych ofertach. Po wyrażeniu zgody jesteście odpowiedzialni za ewentualną niezgodność parametrów towaru z parametrami w powiązanej ofercie. Od zeszłego tygodnia umożliwiamy również edycje wszystkich parametrów poza "Podstawowymi parametrami" z zachowaniem powiązania produktu z oferta. Poza tym, każdą sytuację rozpatrujemy indywidualnie, więc jeśli te teoretyczne sytuacje, które opisujecie będę miały miejsce, koniecznie nam je zgłoście.
@Kasiulki2 Na chwilę obecną w naszej bazie nie tworzymy kilku produktów z tym samym kodem EAN, ale przypadek, który podniosłaś to istotny temat, dlatego uważnie go badamy i jeśli zapadnie taka decyzja, dodamy taką możliwość.