Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy się coś zmieniło w godzinach podjazdowych DPD. Zawsze mieliśmy możliwość zamówienia kuriera do podjazdu do godziny 11:30. Dzisiaj o godzinie 11:00 już podjazd na dzisiaj nie był możliwy.
Dodam że kurier odbiera przesyłki o 15 więc nie wiem w czym problem. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Firma-Polmer Podaj mi numer zamówienia lub paczki, o którą chodzi.
nr podjazdu 20251007726945 , 22536868
@Firma-Polmer Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
@Firma-Polmer od soboty zlecenia odbiorów na dany dzień zlecisz tylko do godziny 10:00
taka mała zmiana w dpd. Te godziny co allegro pokazuje to fikcja.
Fajnie. Bo zamiast próbować wydłużać czas dla klientów (u nas na wypi....jewie to bardzo ciężkie) to skracają możliwość nadawania przesyłek.
@Firma-Polmer dlaczego? kurier będzie przyjeżdżał po paczki jak zwykle tylko podjazdy trzeba zlecać wcześniej, rano jedną paczkę zrobić, zamówić podjazd, a potem ile paczek wpadnie to się wyśle.
Ja tak robię od lat z każdym przewoźnikiem, nikt nigdy nie liczył ilości paczek bo szkoda czasu.
kurier nie chce brać przesyłek bez zleceń, zawsze marudzi. Jeśli zamówienie wpadnie po godzinie nazwijmy to granicznej zamówienia podjazdu to nie da się więcej przesyłek zrobić tak by normalnie je nadać w ten sam dzień.
co to za kuriera tam macie? ja mam na zleceniu jedną albo dwie paczki a wysyłam czasem kilkanaście...
Skąd ta informacja odnośnie zlecania odbiorów do godziny 10:00?
Bo właśnie u nas jest od wczoraj problem z zamawianiem kurierów a mamy automatycznie ustawione na chwilę po właśnie 10:00.
@GrawlasSP kurier mi powiedział, też by mi nie odebrał wczoraj paczek bo zlecenie wysłałem o 11:00 ale jest spoko więc podjechał nawet bez zlecenia.
No właśnie co kraj to obyczaj. Tych spraw nie jest wstanie usystematyzować Allegro a wymagania są. Kiedyś miła Pani z All dzwoniła i chciała by bardzo wczesną godzinę podjazdu kuriera zmienić i że powinniśmy się dogadać z kurierem by to zrobić, tylko jak dogadać się z kurierem który ma swoje trasy i nie zmieni ich tak by było dobrze dla wszystkich. Może to działa w dużych aglomeracjach gdzie zawsze alternatywę nadania takie przesyłki można znaleźć ale nie na naszym końcu świata.